חזרתי ועימכם הסליחה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/09/2007 | 17:06 | מאת:

טוב, זו הפעם השלישית שאני כותבת לכם מגילה וכל הפעם המחשב החצוף הזה מעלים לי את ההודעה. התגעגעתי אליכם עד מאוד וחשבתי עליכם רבות....חשוב לי שתדעו שהיעדרותי נבעה מחוסר ברירה שנבע ממצב בריאות אקוטי - יען כי הסתבכות חדשה. על מנת שלא לייגע אתכם אסביר רק שבעקבות פריקה נוספת, הפעם בברך ה"טובה" שלי ואחד המפרקים האחרונים עם תנועה מלאה וללא כאב עצבי. כתוצאה מכך התפתח מצב חריף מאוד של CRPS (כאב עצבי קשה) ואיבוד תנועה של הברך, בנוסף לעוד סיבוכים. את מרבית הזמן ביליתי באשפוזים חוזרים וכמה ימים בבית פה ושם שבהם הייתי מחוברת למכשיר המניע באופן פסיבי את הברך כל הזמן ועם צינורות שהחודרו לתוך עצבים. בתוך כל החודש הקשה הזה זכיתי במתנה: כמה ימי חופש בים המלח ועם שובי לירושלים, התאשפזתי עוד פעם במיידי עד לערב ראש השנה. אנשים שאלו אותי איך יכלתי לנסוע לנופש במצב קשה ככזה ותשובתי היתה: אם כבר אני במצב הזה, לפחות שאשהה במקום קסום ואכן, הנוף המדהים של ים המלח שראיתי גם מהמיטה היתה תרפיה טובה. לא עדיף להיות במיטה במקום קסום ומפנק? בכל אופן, כעת המצב עדיין לא טוב אך אין כבר מה לעשות באשפוז והרי אין כמו בבית. מה שבטוח, הרגע הזה של שיבה מבית חולים אל הבית, זה רגע נפלא! שלא תחשבו שלאורך הזמן הזה לא עשיתי מאומה: ניהול הפורום הינו רק אחד מדברים רבים מאוד שאני עושה בהתנדבות במסגרת היותי יו"ר העמותה למאבק בכאב ועל כן, למרות המצב ותוך כדי אשפוז הייתי חייבת להמשיך לארגן כנס שאנו מארגנים עבורכם, להוציא הודעה לעיתונות על כך שכיום יש התמחות-על בכאב, אך לא יכלתי בנוסף להתמודד גם עם הפורום. בכל אופן, חשוב לי להבהיר לכם כמה דברים הקשורים לפורום: 1. כאשר יש הודעה בפורום שמנהלת הפורום אינה נמצאת, לאורך הזמן הזה אין פיקוח ישיר על הפורום כי אינני נכנסת כלל במצב זה לאתר. על כן, אין אפשרות למחוק הודעות פוגעות, פרסומות וכו' או להגיב על המתרחש. 2. בדרך כלל כשמנהל פורום אינו נמצא, סוגרים את הפורום אך אני והנהלת האתר החלטנו לאפשר לפורום לפעול עבורכם, אך ללא השתתפות של מנהל פורום כך שזה לבחירתכם אם להשתתף או לאו במצב זה. 3. אחת הסיבות העיקריות שהפורום המשיך לפעול הינו בזכות דניאלה, אשר המשיכה לענות על שאלות של גולשים אחרים לאורך היעדרותי ובכלל, תורמת רבות לפורום כבר זמן רב ועל כך, תודה רבה לך. וכעת להווה, על מנת שאוכל לענות ישירות, ככל שאוכל, על השאלות שלכם, אנא כתבו מחדש כל שאלה שעדיין נותרה ואענה לכם. אסיים באיחול של שנה טובה, שנה שתמצאו בה כמה שיותר רגעים מאושרים, למרות הקשיים כגון הכאבים התמידיים (קשה אך אפשרי!) תודה על ההבנה, מנדי

24/09/2007 | 00:39 | מאת: יואל

יופי שחזרת את באמת חסרה לכלנו. אני כולי תקווה שהמשבר האחרון אחריך ואת כעת עם הפנים והבריאות קדימה לימים יפים וטובים יותר. חג סוכות שמח ודש לשארל,שלך מאד -יואל נחימוביץ