בנושא כאבי גב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

15/01/2006 | 15:31 | מאת: דנה

עברנו את שלה האטופן ללא הצלחה, כל הטיפולים האלטרנטיביים ללא הצלחה. רציתי לברר בין ד"ר אלדר פרופסור ניב וד"ר גלעד כהן , למי הכי מומלץ להגיע באופן פרטי ?

15/01/2006 | 19:00 | מאת:

שלום רב, על מנת שאמליץ לך על כיוון טיפולי עליי לדעת קצת יותר. האם יש אבחנה כלשהי? האם היית במרפאת כאב? אשמח לענות לך ברגע שאקבל תשובה מפורטת יותר. לשירותך, מנדי

16/01/2006 | 10:43 | מאת: דנה

כן, מדובר בשחיקת סחוסים בכל החוליות בגב, ואוסטאופרוזיס במצב בינוני בערך 30% איבוד עצם, עדיין לא היינו במרפאת כאב, אבל היינו אצל פרופסור נרובאי שהמליץ על אטופן שלא עזר ואז הפנה אותנו למרפאת כאב . מאחר ובקופת החולים הכללית התור ארוך (זמן המתנה מעל חודשיים) חשבנו לפנות באופן פרטי.