כאבים חזקים תעזרו לי!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/08/2007 | 14:39 | מאת: יעל

אני סובלת מכאבים עזים בכתף שמאל, איך מתמודדים עם זה, אני חושבת שזה נובע מישיבה ממושכת מול המחשב

23/08/2007 | 15:48 | מאת: דניאלה

יעל שלום רב, אני מצטערת לשמוע שאת סובלת. בדברייך חסר מידע רב ולכן קשה לתת עצות על סמך מה שכתבת. לא ניתן להבין האם מדובר בבעיה חדשה? בבעיה המוכרת לך שהחמירה כעת? האם ניסית טיפולים כלשהם או טרם? מהו טיב הכאב: האם הוא בכתף בלבד, מוחמר בתנועה/במנוחה/קור/חום/וכו',האם מקרין? האם נחבלת? הרמת משא כבד? אם מדובר בכאב חדש שאינו מוכר לך הייתי מציעה לגשת לבדיקה על ידי אורטופד. יתכן וכדברייך ומנח ממושך לא נכון גרם לתהליך דלקתי כלשהו הגורם לכאבים הללו, אך יש להיבדק על ידי רופא מומחה, להוכיח זאת, אולי להמלצתו לבצע בדיקות נוספות במידת הצורך, כך תוכלי לקבל טיפול תרופתי מקל בהתאם. אני מבינה את המצוקה בה את מצויה, אך במיוחד אם מדובר בכאבים חדשים יחסית , הסיכוי שלאחר אבחון וטיפול נאותים הם יוקלו, הוא רב.אחד הדברים המקשים על התמודדות הוא פחד ואי וודאות. ביצוע ברור סיבת הכאב,שלילה של הסיבות ה"מפחידות", ואם ניתן (למרות שזה לא מתאפשר תמיד) מציאת הגורם לכאב עצמו,הם לכשעצמם משיבים שליטה, חוסן ואמונה. יישר כח ולימים טובים יותר, דניאלה