לדנה מדבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/08/2007 | 22:39 | מאת: דבי

דנה שלום! כל מה שאת מתארת גם אני סובלת מזה + גסטריטיס שזה גם מלווה בבחילות זאת הרגשה של מחנק לפעמים גם אני לוקחת לנתון וגם מטליום את יודעת מה עוזר לי . אני לוקחת בתוספת לכדורים אלו-ורה לשתייה וזה ממש עוזר לכל בעייה אולי כדאי שתנסי גם את לשתות אלו-ורה אורגנית . אשמח לעזור בכל שאלה. תרגישי טוב! דבי

21/08/2007 | 09:30 | מאת: דניאלה

דנה שלום רב, ראשית אם ביצעת את כל הבדיקות שציינת אז קרוב לוודאי שמשהו מסוכן או או מדאיג אין לך למרות התחושות הבילתי נעימות, אבל הסיכוי ששלושה רופאים, CT אולטרסאונד וכו' יפספסו מימצא משמעותי הוא באמת קלוש. יתכן אומנם שהבקע גורם לכך כי הוא יכול לגרום לרפלוקס של חומצה, אבל אז היינו מצפים שהלנטון יועיל כי היא תרופת הבחירה לכך. יש להבין שישנם מצבים בהם יש תחושת מחנק ללא מימצא ברור, יתכן על רקע של התכווצות שרירים מקומית, אולי ללא סיבה ברורה או מישנית למצבי לחץ. הייתי מתיעצת עם רופא המישפחה לגבי נטילה של קלונקס שעשוי להשיג את שתי המטרות- גם מרגיע וגם מרפה שרירים. בהצלחה וכל טוב, דניאלה