שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/08/2007 | 14:58 | מאת: דנה

שלום דוקטור , יש לי כבר 5 חודשים תחושה של גוש / מחנק/ וכאב בגרון, זה קיים כל הזמן , בבליעה של מזון זה לא מפריע . . עשיתי בדיקות הבאות: בדיקת א.א.ג היתי אצל 3 רופאים - הכל תקין גסטרוסקופיה -בקע סערפתי אולטרסאונד גרון- תקין רנגן גרון ולוע - תקין CT גרון - תקין לקחתי לנטון 4 חודשים וזה לא עוזר ! השאלה האם בקע בסערפת גורמת לתחושה כזאת? לאיזה כיוון ללכת ? זה ממש מפריע לי ... אולי זה משהו רציני ? תודה דנה

10/09/2007 | 05:41 | מאת: ירון לוי

בס"ד דנה שלום!! אני מוכר בפורום הנפלא של "אשת החייל" מנדי,ומעניק לה פרס נובל תחת הכותרת: "אשה אשר בתוך החושך,בסבל כה רב,מוצאת נקודת אור קטנה,ובכושר רב מקבצת את כולנו לאותה נקודה, ויש מקום לכולם, זוהי גדולתה, ועל פעילות זו נאמר תודה לך מנדי יקרה" לגבי טופס 17 לתל-השומר, צרי עימי קשר ואשתדל לתת לך טיפ{אני מטופל שם} ירון לוי 050-6341136 09-7964860

10/09/2007 | 05:52 | מאת: ירון לוי

קראי הודעתי הקודמת