ד"ר איתי גור אריה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/08/2007 | 20:52 | מאת: לאה

לרונית שלום, ד"ר איתי גור אריה הינו מנהל היחידה במרפאת כאב בבית חולים שיבא (תל-השומר) אני מטופלת שלו דרך קופ"ח מזה כשנה וחצי ומאוד מרוצה מהטיפול שלו. לזכותו יאמר שהוא בעל ידע רחב בכל מה שקשור לכאב הוא נוסע הרבה לחו"ל להשתלמויות. אם יש ביכולתך להגיע אליו באמצעות קופ"ח זה יחסוך ממך הרבה הוצאות מאחר ומי שסובל מכאבים יש מגוון רחב של אופציות טיפוליות לפני שפונים לאופציה ניתוחית. הטלפון במרפאה הוא 03-5303106 או 03-5304576 באם הם לא עונים את יכולה לשלוח להם פקס למס' 03-5302346 לרשום את מבוקשך ומספר טלפון בו הם יכולים לחזור אליך והן תמיד יוצרות קשר או בשעות אחר הצהריים הכי מאוחר למחרת היום. אני אמורה להיות אצלו בתאריך 06.09.07 אם לא תסתדרי עד אז אשמח לשאול אותו עבורך אם יש לו קליניקה פרטית או אמייל ולהעביר לך. אני מקווה שעזרתי לך ושיהיה לך בהצלחה, דעי שעם טטופלתי על ידו את בידיים טובות ותוכלי להיות רגועה שהוא יעשה את המקסימום שיש ביכולתו לסייע לך. שיהיה לך סוף שבוע נעים ללא כאבים.

19/08/2007 | 10:21 | מאת: רונית

לאה המון תודה היות ואני חברה בקופת חולים כללית יותר זול להם לשלוח אותי למרפאת כאב של הקופה ולכן אין סיכוי שאקבל התחייבות כספית למרפאה בתל השומר. אנסה לברר בענין מרפאה פרטית דרך בית החולים כפי שהצעת תרגישי טוב רונית