בעיית אלחוש

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

13/08/2007 | 22:26 | מאת: גבי

מחבר: גבי תאריך: 13.8.2007 אני בן 42 בריא וללא בעיות . מזה מס' חודשים אני נתקל בתופעה של תחושה שונה ( שיונוי קל מאוד בתחושה ) באזור הצד השמאלי של הפנים . יש לציין ששינוי זה בתחושה מתקיים אצלי רק שאני עצבני מאוד או מוטרד מאוד. שאלתי היא האם זה יכול להצביע על תחילתה של בעייה חמורה יותר , או שדבר זה הוא נורמלי ? תודה

14/08/2007 | 11:37 | מאת: דניאלה

גבי שלום רב, שינויי תחושה בפנים, קלים ככל שיהיו, וגם אם מופיעים רק לסירוגין, ורק במצבי לחץ, יכולים לבטא מגוון מצבים. נכון, יתכן וזה כלום, ומתאר רק תגובה למצבי מתח, כפי שאכן אתה מרגיש, אולם, לא הייתי מניחה לגבי תסמין חדש שאינו מוכר לך שהוא אך ורק קשור לבעיית מתח, ללא ביצוע כל ברור שהוא לפני כן. אם לאחר בירור ראשוני לפחות הכל יהיה תקין, אז במידה ואין זה מפריע לך באופן המצריך טיפול, תוכל להניח את אשר אמרת ולהמשיך בחייך. לפני כן, לדעתי, כדאי לפנות לבדיקה, הן לרופא שיניים/פה ולסת, וכן לבדיקה על יד נוירולוג. כל טוב ובתקווה להמשך בריאות, דניאלה

15/08/2007 | 18:51 | מאת: גבי

תודה רבה . כך חשבתי