מישהוא פה יודע אולי?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/08/2007 | 17:50 | מאת: אני

יש לי בבקרים מידי פעם כשאני כמה מהמיטה אני מרגישה לחץ חזק שמכשה לי על הנשימה לקמה דקות באזור הקיבה העליונה והחזה שמקרין גם לעמוד השידרה או להפך אני חושבת שזה גם טלוי באיך שאני ישנה אבל אולי מישהו יודע ממה זה יכל לינבוע? יש לציין שאחרי שאני כמה מהמיטה הכל עובר לאחר כמה דקות תודה

12/08/2007 | 19:50 | מאת: דניאלה

לאני שלום רב, לא ציינת בדברייך בת כמה את, והאם את סובלת מבעיות רפואיות אחרות,שכן אם את נוטלת למשל תרופות כלשהן בקביעות, יתכן וזה משקף תופעת לוואי של אחת מהן,למשל. אחרת, לדעתי, מה שאת מתארת יכול במקום ראשון להיות קשור להפרעות בקיבה ולשקף אולי תלונות של כמו צרבת, רפלוקס של חומצה לאחר רעב של הרבה שעות שיותר בולט בשכיבה ופחות בישיבה או עמידה,ולכן מופיע בשעות הבוקר.אם זו הסיבה ניתן לנסות למנוע זאת על ידי ארוחת לילה קטנה או בלית ברירה תרופות מתאימות. אם את בגיל מבוגר יותר,נאמר גיל העמידה לערך ויותר, יש מקום לחשוב גם על בעיות ממקור של לב, ולהיבדק על ידי רופא לוודא שאין בעיה באיזור הזה (למשל לבצע אק"ג).מאחלת כל טוב, דניאלה