כתף כפואה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/08/2007 | 15:52 | מאת: דלית

מזה כ5 חודשים אני סובלת מכתף קפואה, נסיתי את כל הטיפולים האפשריים , מזריקות יד דיקור סיני, האם אפשר לקבל המלצה על משהו ספציפי, שישחרר אותי מהסבל הזה. האם ניתוח יפתור את הבעיה אחת ולתמיד???

12/08/2007 | 20:17 | מאת: דניאלה

דלית שלום רב, לפעמים בעיתות משבר אנו נוטים לרצות לבחור בדרך שנראית לנו באותו הרגע שמובילה אל הפיתרון, ומהר. אנחנו עייפים מהסבל, הכוחות כלים ונוטים לבחור בפיתרון שנקרה בדרכנו. ניתוח היא תמיד נשמעת כמו מעין מילת פלא שכזו- מאמץ קטן, קצת כאבים, ויתקנו את הבעיה לתמיד. הבעיה שבמרבית המיקרים לא רק שזה לא קורה, כלומר, לא רק שהניתוחים לא מציעים אחוזי ריפוי נמוכים למדי, אלא שבחלק לא מבוטל המצב אחרי הניתוח גרוע עוד יותר. יש לזכור שניתוח זו פעולה בילתי הפיכה,וככזו עליה להישמר כאפשרות אחרונה באמת,כשכלו כל הקיצין, כשאין ממש מה לעשות. עכשיו, לגבי כתף קפואה,הטיפולים המקובלים צריכים לשלב טיפול תרופתי ופיזיותרפי. המלצתי שתפני למירפאת כאב כך שיוכלו לתמוך בך מבחינה תרופתית בצורה טובה יותר, דבר שיאפשר לך לבצע טיפול פיזיותרפי משקם באופן אופטימלי. כל טוב, דניאלה

13/08/2007 | 18:06 | מאת: שלום

אני מטפלת אלטרנטיבית בביו אנרגיה שמי עדי זוהי שיטת טיפול מאוד אפקטיבית במיוחד לכאבים כרונים המטרה בטיפול היא להבין את שורש הבעיה ואת הדפוס המחשבתי שמוביל אותך "להקפיא" את הכתף fכל בעיה פיזית מעידה בעצם על משהו יותר עמוק שרוצה ,מבקש ולפעמים מתחנן שיתיחסו עליו בשביל שנוכל להתקדם אני ממליצה לך בחום לנסות את מוזמנת לצור איתי קשר דרך המייל שלי [email protected]