התיחסות לכאב מנקודת מבט אחרת

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/08/2007 | 09:13 | מאת: רחל קשת

שלום לכולם, לכל הכואבים, הדואבים, המיואשים... אין ספק, שכאב הוא אחד מהתחושות הכי עוצמתיות שיש. לכן, הוא מסוגל להשפיע עלינו במישורים כה רבים ללא שליטתנו. מציעה לכם, לקרוא את המאמר הבא, המציע דרך אחרת להתמודדות עם כאב. http://www.spirit.co.il/ReadArticle.asp?ArticleID=292 אולי זה יעשה לכם משהו... ובנתיים, מאחלת לכם, יום ללא כאב, או הקלה משמעותית בכאב קיים, רפואה שלמה רחל קשת

30/08/2007 | 15:13 | מאת: דורגד

גם אם כל האמור בכתבה הוא נכון - אין לשלול מקורות אחרים לכאב, כאלה שאינם כפופים ליחסנו אליהם... דור

30/08/2007 | 15:47 | מאת: רחל קשת

דור שלום, אין ספק שאין לשלול מקורות אחרים לכאב. אך גם במקרים אלה ניתן לחקור במובן פילוסופי ולהגיע להקשרים רגשיים שאם נוכל לטפל לפחות בהם, נוכל לקבל מזור ולו חלקי. לטעמי, אין להפריד בין גוף לנפש...אפילו אם זה נראה מופרד לגמרי. בברכה רחל קשת