גיד אכילס

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/08/2007 | 20:23 | מאת: גתית

שלום יש לי כאבים בשת הקרסוליים בשל בעייה בגיד אכילס. טופלתי בארקוקסיה ופיזיוטרפיה. מה ניתן לעשות כדי להקל? האם יש איזו משחה מקלה? והעיקר האם יש סיכוי שהבעייה תיפתר ללא טיפול פולשני? תודה

08/08/2007 | 13:50 | מאת: דניאלה

גתית שלום רב, הטיפול אותו קיבלת הוא הטיפול המקובל לרוב לבעייתך, ובדרך כלל, בעזרת טיפול זה, וזמן, התופעות חולפות. טיפול פולשני הכרחי לעיתים נדירות בלבד. אם בכל זאת אינך מרגישה הקלה מספקת, עצתי שתחזרי לבדיקה נוספת אצל האורטופד שהיפנה אותך לטיפולים הללו ותתיעצי איתו שנית. כל טוב, דניאלה