כאב בכתף המקרין לאמה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/08/2007 | 13:17 | מאת: יוחי

מזה 4 שבועות אני סובל בכאבים קשים המגבילים את פעולותיי, הכאבים החלו בשיכמה ואחכ נעים לכוון הזרוע והאמה, לפעמים מופיעים מתחת לבית השחי ולכוון הלב. הקושי הגדול הוא בישיבה כאשר הכאב חזק מאוד לכוון האמה וכן בהליכה זה לוחץ על היד לכולה, היה ברור בסיטי ע"ש עליון ולא נמצא שום בעיה שמצביאה על הכאב וכן נערך ברור לבבי שכלל ארגומטריה, אקו אולטרסאונד הכל תקין מה עושים ולאיזה רופא לפנות תודה על התשובה המהירה

07/08/2007 | 15:23 | מאת: דניאלה

יוחי שלום רב, ראשית לא ציינת את גילך, ובאומרך סי.טי של עמ"ש עליון, האם התכוונת לצוואר? לחזה? לדעתי, במידה ולא הושלם CT של עמוד שידרה צווארי הייתי חושבת על השלמתו. כמו"כ הייתי משלימה בדיקה לחזה כולו, ולא רק למיבנה הגרמי, אם לא בוצעה. מיקצועית, יש להתייעץ עם אורטופד ונוירולוג כל טוב, דניאלה

07/08/2007 | 15:32 | מאת: דניאלה

יוחי שלום רב, ראשית לא ציינת את גילך, ובאומרך סי.טי של עמ"ש עליון, האם התכוונת לצוואר? לחזה? לדעתי, במידה ולא הושלם CT של עמוד שידרה צווארי הייתי חושבת על השלמתו. כמו"כ הייתי משלימה בדיקה לחזה כולו, ולא רק למיבנה הגרמי, אם לא בוצעה. מיקצועית, יש להתייעץ עם אורטופד ונוירולוג כל טוב, דניאלה