דניאלה ע"ש צווארי מדבי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

13/07/2007 | 22:41 | מאת: דבי

שוב שלום! תודה על תגובתך המהירה אני מודה לך מאוד1 אני לא יודעת מה זה אוסטופתיה ? תודה דבי

14/07/2007 | 10:35 | מאת: דניאלה

דבי, יש את הכירופרקטיקה שהיא היותר מוכרת שזו מניפולציה ,די גסה לפעמים, של עמוד השידרה ,על ידי אנשים שהוסמכו לכך, במטרה לשפר את היחסים בין החוליות ואת היציבה בכלל ובכך להקל כאבים. אולם, המניפולציות בשיטה זו על החוליות יכולות להיות לפעמים אפילו מכאיבות, ובידיים לא מיומנות, חלילה, אפילו יכול להיגרם נזק. האוסטאופתיה- משתמשת באותם עקרונות פחות או יותר, אבל מעשית הטיפול מבוצע בצורה הרבה יותר עדינה. העיניין כמובן כמו בכל טיפול מהסוג הזה, הוא שיש מטפל טוב ומוסמך, ולא שרלטן. אם זה דרך מרפאת כאב (לא בכולן יש) אז לרוב אפשר להיות שקטים לגבי המיומנות של המטפל והכשרתו. אם הולכים לאיזה טיפול באופן פרטי, יש לברר בשבע עיניים, ולא להסתפק שיש תעודה יפה על הקיר.בכל אופן במירפאה, רופא כאב יפרוס לפנייך את האפשרויות שעומדות לפנייך, ויסביר על כל אחת ואחת,ובשלב הנוכחי הייתי ממתינה לחוו"ד הזו. כי כל הדברים שכתבתי הם טיפולים כלליים, אך רק לאחר שרופא יבדוק אותך וישמע את מיקרה שלך, הוא באמת יוכל להתאים את שיטת הטיפול שמתאימה לך, או לפחות כיצד יש להתחיל. מקווה שעניתי לך, שבת שלום, דניאלה

15/07/2007 | 17:38 | מאת:

הי דבי יקרה, לדעתי, כשמתחילים תרופה חדשה לטיפול בכאב, חשוב מאוד להתחיל במינון מזערי ואז להעלות את זה לאט , לאט, בשביל להימנע מחוויות לא נעימות כמו שעברת ולתת לגוף זמן להתרגל. מעבר לכך, זה טוב שהפנו אותך למרפאת כאב ובקרוב, רופא מצוין עומד לנהל את מרפאת הכאב באיכילוב כך שתהיי בידיים טובות. הידרוטרפיה זה רעיון מצוין ולדעתי, איך המפתחות לחיים יותר טובים, יחד עם הכאבים ולכן, מומלץ בחום. לגבי אפידורל- הייתי מחכה ומתייעצת עם מרפאת הכאב כי אפידורל גם יכול, במקרים מסוימים, להחמיר כאבים. לגבי אוסטיופתיה- זהו סוג של טיפול משלים- מעין מניפולציות לעמוד השדרה אך בעדינות רבה. אין זה כמו כירופרקטיקה. אני מכירה אנשים עם בעיות דומות לשלך שממש זכו להקלה מסוג טיפול זה אך כרגיל, זה תלוי הרבה בהכשרה של המטפל. אני מציעה לך לקרוא על סוג טיפול זה לפני כן- את יכולה לקרוא על זה דרך הקטגוריה רפואה משלימה באתר העמותה למאבק בכאב. תרגישי טוב ותחזיקי מעמד מנדי

27/11/2007 | 16:00 | מאת: שנן שר

לעוד מידע על אוסטאופתיה וכאבי גב http://www.osteo.co.il/heb_osteopathy_lower_back_pain.html בברכה שנן שר: אוסטאופט מוסמך