כאב שורף בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/07/2007 | 17:25 | מאת: שרונה

מזה כמה חודשים אני סובלת מכאב שורף בכפות הרגליים. האם מישהו שמע, מכיר את התופעה הזו? האם יש דרך להפטר מהכאב?

07/07/2007 | 13:50 | מאת: דניאלה

שרונה שלום, לא ציינת בדברייך האם את סובלת ממחלות אחרות, כגון סכרת?, האם את נוטלת תרופות כלשהן? האם הכאב מחריף במנוחה או בהליכה? לכאבים מסוג זה תיתכנה סיבות רבות, ולכן בשלב ראשון הייתי ממליצה לגשת להיבדק אצל נוירולוג. אם בדיקותיו יהיו תקינות, ובמידה ולא יצליח להקל על מכאובייך, ניתן תמיד לפנות לייעוץ גם לרופא כאב במסגרת מרפאת כאב, ובטוחני שיוכלו לסייע לך. בברכה, דניאלה

08/07/2007 | 15:34 | מאת:

בהמשך לדבריה של דניאלה, חשוב לי לציין בפנייך שאכן קיימות תופעות הגורמות לכאב שורף מן הסוג שאת מתארת ואת וודאי לפעמים חשה שאת יוצאת מדעתך בגלל הכאבים הללו. אז....חשוב לבדוק את הנושא ולהגיע לשלב של ניסיון להקל עלייך מכיוון שכיום, ישנן דרכים שבהם ניתן להקל לפחות על כאבים מסוג זה, אך כמובן שזה תלוי בסיבת הכאבים/מקור וכו'. על כן, הייתי פונה, כפי שהמליצה דניאלה, ראשית כל לנוירולוג ואם לא תמצאי תשובה/טיפול הולם, גשי לאחר מכן למרפאת כאב באחת מבתי החולים. הרבה בהצלחה, מנדי