מנדי/דניאלה/ מישהו - שאלה ממש דחופה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

02/07/2007 | 03:33 | מאת: פשוט אני

שלום לכולם. לא הייתי כאן זמן רב ככותבת, אבל מדי פעם עדיין קוראת. הפעם לראשונה אני מבקשת כאן עזרה, ולא מסיעת לאחרים, מקוה שאוכל להסתייע בכם. נפלה עליי "צרה" שאני לא יודעת מה לעשות איתה, ואולי מכם יבוא המזור: בנוסף למורפיום ולאחרים שאני לוקחת כטיפול תרופתי, נהגתי לשלב מעת לעת משככי כאבים מסוג NSAIDs, ובמקרה שלי celecoxib של טבע. בחודשיים האחרונים - אין תוצרת טבע בקופ"ח, ומסתבר - שגם לא באף בית מקרחת באזור המרכז. הבעיה היא שהתחליף הגנרי (סלקוקס) לא טוב לי, וכל יתרת החבורה מאותה משפחה - עושים לי תופעות לואי כאל הואחרות, ועד שכבר מצאתי את המשהו הטוב לי - אין אותו יותר. אולי מישהו מכיר או יודע על מקום שבו עדיין יש אותו (סלקוקסיב, טבע, 100 מ"ג)? אולי למישהו יש "עודפים" מהעבר שאינו זקוק להם והם עדין בתוקף? אני בהתקף כאב קשה ולא מוצאת מה יעזור לי. כמעט מתייאשת. תודה מראש, אני

02/07/2007 | 14:06 | מאת: דניאלה

פשוט אני, שלום רב, מצטערת לשמוע שאינך חשה בטוב, במיוחד לאור העובדה שזה עתה יצאתי מאישפוז ממושך,עקב התלקחות מחלתי, כך שאני מבינה היטב את המצוקה בה את מצויה. לי אישית אין טבליות מסוג זה, שכן איני משתמשת בתרופות אלו, אך מברור קצר בבתי המרקחת שערכתי, הבנתי, שסלקוקסיב 100 מג' של טבע בעצם יצא כבר מיצור ולכן אינו נמצא בשום מקום, וגם לא ניתן להזמינו, או להשיגו (אלא אם אנשים פרטיים עודם מחזיקים עודפים כלשהם להם אינם נזקקים),מאידך, התכשיר במינון הגבוה יותר, של 200 מג'-גם מבית היצור של "טבע" עדיין ביצור פעיל, וללא בעיית מלאי, ואותו אין בעיה להשיג בבתי המרקחת השונים על המדף, ו/או תוך הזמנה של יום (לפחות בבית המירקחת איתו אני דיברתי בחיפה,דיברתי עם יוסף,ומכירים אותי שם-את יכולה ליצור קשר ישירות אם את רוצה בטלפון 04-8381979).אני מניחה שאין כל סיבה לנסות ליטול מינון של 200 מג'. שזהו בעצם המינון המקובל,אך אם מסיבות כאלו או אחרות את מעדיפה את המינון הנמוך, אולי ניתן לחצות את הכדור, אפילו אם מאבדים חלק ממס' שעות היעילות שלו , (אם כי איני זוכרת כיצד נראה). מקווה שהועלתי במיקצת, ושתזכי להקלה בקרוב, כל טוב, דניאלה

03/07/2007 | 01:19 | מאת: פשוט אני

היי דניאלה, ראשית - תודה. כן, טוב, גם אני ביררתי היום. דיברתי עם חברת טבע בכבודה ובעצמה, ואכן נמסר לי שאין ייצור של הכדור. איזה באסה. מבחינתי - אחד הכדורים היותר מוצלחי . הענייןה וא שאני אכן לוקחת אותו במינון של 200-300 מ"ג ליום, אבל כולה לפזר אותו ככה על כמה פעמים ביום, וגם לא ישר לוקחת את המכימום,, ויותר מכל - לא יוצרת את תופעות הלואי הגסטרואיות שנוצרות, כידוע עם הכדורים הללו. אני עדין מקוה שמישהו כאן אולי ירים את הכפפה ויאמר שיש לו עודפים שנותרו בידיו, אשמח אפילו לשלם עבורם, כמובן (לא מצפה לחינם, בכל זאת מי שיש לו - שילם עבורם). בכל מקרה - אם לא - אני אתפשר על ה-200. בעיה אחת נוספת איתם -היא שה200 הוא קפליה, וקצת נראה לי לא מעשי לחותוך לשניים....................... דניאלה, אגב, למה את אחרי אשפוז, אם מותר לשאול? מה קרה? ועוד משהו - אין לי עדיין מושג מה תפקידך או מקצועך. תמיד נראה לי שאת יותר מאשר "סתם" חולה, או מנוסה בכאב. נשמע שאת אכן באה מהתחום הרפואי או הפרא-רפואי. תספקי את סקרנותי בעניין? שוב תודה, אני