תרופה טבעית

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/06/2007 | 02:44 | מאת: איילת

http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=496822 אני מרגישה צורך עז לספר לכם על צמח נפלא שריפא אצלי כאבי ראש שאף רופא לא הצליח לעזור אפילו בקצת הכתובת היא של האתר הישראלי לאוזן הארי האפריקני עד עכשיו אני ואחרים נאלצנו להזמינו במחירים מופקעים מהאינטרנט

28/06/2007 | 13:28 | מאת:

איילת, תודה ששיתפת אותנו בטיפול שעזר לך- זו הדרך הכי טובה ללמוד על דברים שמקלים. ברצוני לשאול כמה שאלות: 1. כמה זמן סבלת מכאבי ראש עד שהתחלת לקחת את הצמח הזה? 2. כמה זמן השתמשת בצמח עד שהתחלת להרגיש השפעה חיובית? 3. האם הכאבים חלפו לחלוטין או שישנו שיפור ופחתו ההתקפים? 4. מאיזה סוג של כאבי ראש סבלת ומה ניסית בעבר, שלא עזר? אני שואלת את השאלות הללו על מנת להבין יותר טוב - כאשר מישהי מספרת על משהו שעוזר לה שאינו מוכר לי, חשוב לי להבין לעומק, עד כמה שאני יכולה. המון תודה, מנדי