יעוץ

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/06/2007 | 11:02 | מאת: ??

מנדי שלום לך.היום אני משחררת את הבת מבית חולים כרמל.נאמר לי שם שאם אני רוצה המשך בירור למחלת הבת לפנות לבית חולים שניידר אצל דר שופר.רציתי לדעת דרך מי עליי לקבל הפנייה ואיך להגיע אליו.תודה.

27/06/2007 | 12:07 | מאת:

שלום רב לך, קודם כל, אני שמחה שבתך משתחררת היום ואני מקווה שטיפול בה טוב. אין ספק שבית חולים שניידר הינו בית חולים מצוין עבור טיפול במחלות ילדים מורכבות. אינני מכירה את הרופא הספציפי הזה אך אם יש לך המלצה של רופאי בית החולים, עלייך לגשת עם מכתב זה לקופת חולים לקבלת טופס 17 ובמקביל, להזמין תור. כדאי לך אפילו להזמין תור לפני שיש לך התחייבות כי הרבה פעמים צריך לחכות זמן מה עבור התורים. לידיעתך, בבית חולים שניידר יש מרפאת כאב ילדים מצוינת שמנוהלת על-ידי ד"ר רחל אפרת. אם תגשו אליה, תגידי לה שאני שלחתי אותך. הרבה הצלחה, מנדי