למנדי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/06/2007 | 14:54 | מאת: אייר

למנדי היקרה שלום, בתוך כל התהפוכות של התקופה האחרונה איבדתי את האימייל שלך ואני לא מצליחה למצוא אותו. האם תוכלי לתת לי אותו שוב? רציתי לכתוב לך. אייר (ליבי) נ.ב. אם הוא נמצא במקום נגיש ואני לא רואה אותו, אני מתנצלת ומאשימה מראש את משככי הכאבים ואת מצבי הנוכחי. לא לוקחת אחריות.. :) אייר

27/06/2007 | 12:09 | מאת:

הי לך, אין שום בעיה - הנה המייל שלי: [email protected] המייל הכללי של העמותה זה: [email protected] מחכה לשמוע ממך, מנדי