אל תוותרו במאבק להכרה בנכות !!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/06/2007 | 11:41 | מאת: הרוס טוטלית

לידיעתך מנדי ולידיעת כמה חברים בפורום שבטח מכירים אותי. ולידישת כל הסובלים מגופים ענקים שמסרבים לקחת אחריות. זוכיתי בבית המשפט מכל אשם של התחזות והצגת שווא ומרמה, הגוף שדחה אותי באשמה זו חזר לטפל בי מתוקף החלטת וצו בית המשפט. אך זה כבר מאוחר, אני הרוס יותר ופגוע יותר נפשית. מאז אני הרוס יותר, הכאבים כואבים יותר והנפש ממוטטת ופצועה עד כדי אבדון ורצון למות. המאבק עם אותו גורם קשה, אך אני אנצח, גם אם אמות יום לאחר הנצחון זה יהיה שווה לי. חכרים, אלו שתובעים להכרת נכות ו/או טיפול רפואי, אל תתיאשו המאבק קשה מנשוא אך אמת יש רק אחת. התעקשו ואחזו באמת שלכם למרות הקושי בכך, למרות הכאבים העזים ולמרות הקושי הנפשי העצום והכלכלי הכרוכים בהתמודדות משפטית והתמודדות עם המחלה או הכאב עצמו. לכל הסובלים מכאב, שלכם, ______ המכיר יכיר.

21/06/2007 | 12:59 | מאת:

הי לך, טוב לשמוע ממך ואני שמחה לשמוע שלפחות חלק מן הדברים מתחילים להסתדר לך בחיים. על אף התשישות שאתה ודאי חש מן המאבק ועל אף התחושות הקשות שוודאי מלוות אותך עדיין, כל הכבוד על החוסן הנפשי, על כך שאתה ממשיך ולא מתייאש, זאת, למרות שאני בטוחה שלפעמים הקשיים נראים קשים מנשוא. מאבקים/משפטים וכו' זה דבר קשה ובודד אך אני מקווה שהתפנית החיובית שסיפרת לנו עליה, תהיה התחלה של דברים טובים יותר עבורך. מנדי