אמן ואמן....

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/06/2007 | 13:11 | מאת: הלואי קסם

כשה לי לחשוב על זה שאנשים אחרים יכולים להגיע לאותם רופאים וליסבול מהם כמוך אבל מיצד שני את באמת עברת המון ואני שמחה בישבילך שהחלטת להוציא את הענרגיות על משהוא חיובי יותר ולשפר את איכות חייך עד כמה שאפשר כמובן, מהחלת לך בריאות שלמה והמון כח להמשיך ולהיתמודד עד הרפואה שתבוא אמן אמן ואמן נ.ב זה טוב ליבדוק מזוזות כל שנה, יש המון דברים שמגלים שם שאולי גרמו לבעיות יש המון סיפורים כאלה אבל זאת כמובן בכירה שלך שלך הלואי קסם

11/06/2007 | 13:14 | מאת: הלואי קסם

רציתי לישלוח את זה בשירשור למטה בנושא אמנדה ובטעות שלחתי בנושא חדש

11/06/2007 | 14:12 | מאת:

מכיוון שהמקרה שלי מאוד נדיר ומאוד מסובך, מה שקרה לי אצל הרופאים הללו, לא יקרה לאנשים אחרים בתקווה - בעיקר כי אני משקיעה כוחות רבים בדברים כמו הרצאות לרופאים, אחיות ועוד. לדעתי, אילו הדברים שיביאו לשינויים בהתייחסות של המערכת- הבנה אמיתית של הצרכים של חולי כאב ולא תביעות שאין כמעט סיכוי להצליח בהם בגלל שאין זה סיפור פשוט. רב הסיכויים שלא הייתי מצליחה לתבוע בהצלחה כי זה מורכב מדי ועל כן, היה לי ברור כי המקרה שלי לא יכול לשמש תקדים לאיש. נראה לי שקשה לטעון שאינני עושה דברים עבור אחרים הסובלים!

11/06/2007 | 15:48 | מאת: הלואי קסם

אנסה לשחזר: בהחלט אי אפשר ליטעון שאינך עושה למען אחרים אני חושבת שאת עושה המון למען אנשים עצם זה שהפורום הזה קיים ואת נותנת תשובה ומאנה לכל מי שצריך זה נותן המון מיצידך וכמובן שגם לא ידעתי שאת מקימת הרצאות לרופאים וכו... ואני חושבת שזה בהחלט יכול ללמד את הרופאים להיות יותר זהירים בצורות הריפוי שלהם שתדעי שאני מעריצה אותך על העבודה שאת עושה למען אחרים ועל הוצאת הענרגיה שלך שאת מוציאה על זה וכמובן שאת צריכה גם לישמור כצת ענרגיות לעצמך זה בהחלט דבר נחוץ לפי דעתי שאלה: האם הרופאים הם אלה שגרמו למיקרה שלך להיות נדיר ? למה כונתך כשאת כותבת שהמיקרה שלך נדיר? כמובן שאם אין לך כח או רצון לשתף אינך חייבת כמובן תודה שלך הלואי