מעט באמת מבינים (שיר שכתבתי)

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/06/2007 | 02:19 | מאת: פ.מ.

"ככה זה" "החיים לא קלים" "לכל אחד לפעמים קשה" ו-"להרבה אנשים יש כאבים" ואני יודעת שזה לא נכון רק מעט באמת יודעים רק מעט באמת מתמודדים כן, אנחנו שחיים באופן כרוני לצד כאבים, אנחנו מעטים. אמנם זה נכון שאיני יחידה אך בחברה ממוצעת אני די בודדה וגם אם כאב מעצם טבעו הוא בדידות- לו הייתה הבנה לפחות הייתה קלה יותר ההתמודדות.

11/06/2007 | 13:26 | מאת: הלואי קסם

הלואי שלא תיכאבי יותר לעולם והלואי שלא תחווי יותר בדידות אני כל כך מבינה אותך והשיר מאד יפה ונוגע ללב שלך הלואי קסם