האם ניסיתם דיקור סיני?...

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/06/2007 | 14:53 | מאת: הלואי קסם

והאם הרגשתם שזה עזר במיקצת?

17/06/2007 | 06:59 | מאת: ברכה

במרפאת כאב ברמבם, חיפה, ניתנים טיפולים אלטרנטיביים, נגד כאב: דיקור סיני, טיפול בלייזר, ביו פידבק. טיפולים מאד מומלצים ומקלים, לא מרפאים אלא מעלים את סף הכאב. בהצלחה

19/06/2007 | 17:54 | מאת: אייר

ניסיתי לפני מספר שנים דיקור סיני רק פעם אחת, אבל הרגשתי שהכאבים רק מחמירים, לכן וויתרתי. אבל אולי זה אינדיבידואלי, שמעתי שלאנשים אחרים זה עוזר בצורה משמעותית. שווה לנסות. אני מכירה מומחה מירושלים שנאמר לי שהוא מצוין ואוכל להמליץ לך עליו. אייר