ראש

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/06/2007 | 10:02 | מאת: ניל

גב' מנדי שלום רב! הנני בן 29, נכה צה"ל, לפני כחצי שנה בעת תרגיל ריצה, במסגרת שירותיי בצבא, החלקתי על הרצפה ונחבלתי בכתף ובראש (בראש אין סימני חבלה), בעקבות האירוע הזה, הנני מרגיש לעיתים קרובות כאבי ראש דבר שלא היה לי בעבר ונוטל כדורי אופטלגין להורדת כאבי הראש. השאלה שלי : האם ניתן להגיש תביעה בעקבות כאבי הראש בעקבות המקרה הנ"ל ותודה מראש.

11/06/2007 | 11:16 | מאת:

שלום לך ניל, לדעתי בהחלט ניתן לתבוע על כאבי ראש שנגרמו בגלל התאונה מכיוון שלא צריך להיות קשה לקשר בין הכאבים הללו לבין הפציעה שכן נחבלת באיזורים שיכולים לגרום לכאבי ראש - אפילו חבלה באיזור הכתפיים יכולה לעורר כאבי ראש מן המתח השרירי וכו'. מעבר לכך, ייתכן שאופטלגין איננו הטיפול הטוב ביותר עבור כאבי הראש שלך - האם הם מעלימים את כאבי הראש? אם לא, אני ממליצה לך לפנות למרפאת כאבי ראש על מנת לקבל עזרה מקצועית מן הסוג הטוב ביותר. הרבה הצלחה, מנדי