פיזיוטרפיה והידרותרפיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

07/06/2007 | 17:34 | מאת: נגה

שלום לכולם! יש לי CRPS בכף רגל ימין. טופלתי דרך משרד הבטחון בפיזיוטרפיה (3 פעמים בשבוע) והידרוטרפיה (פעמים בשבוע). גם אני כמו רבים סבלתי מוועדה רפואית לא הוגנת והוכרתי ב-10% בלבד (למרות שאני צולעת ובכאבים תמידיים). אני עכשיו נאלצת לעזוב פיזיוטרפיסיטית והידרותרפיסתית מדהימות וצריכה לחפש חדשות (או חדשים) עד לעירעור. אני גרה במושב ליד תל מונד ואני מחפשת באיזור של רעננה, כפר סבא או הרצליה מטפלים טובים של סניף מכבי, אשמח אם למישהו יהיו המלצות. תודה מראש לכולם, נגה

10/06/2007 | 00:45 | מאת: ברכה

נגה שלום אני אם לחייל הסובל מ crps ,לפני שבוע הועבר לטיפול ע"י משרד הביטחון, ומתכוננים לועדה הרפואית. האם יש אפשרות ליצור איתך קשר לקבל עצה או טיפים לקראת הבאות? אשמח ליצור קשר, אנא שלחי לי מייל ל [email protected] מקווה שתמצאי צוות טיפולי טוב להמשך הדרך, אגב, האם הופנית למרפאת כאב? כדאי ורצוי היות ויש להם מענה לטיפולים בכאב כרוני. יום טוב ברכה