כאבים חזקים באיזור הצלע העליונה משמאל דחוף

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

01/06/2007 | 08:56 | מאת: טלי

אולי מישהו יוכל לעזור לי, כבר זמן ממושך יש לי כאב באיזור הצלע מתחת לחזה, אני בת 51 יש לי בקע בסרעפת והרבה שיהוקים, אני משתמשת באומפאדסק, ייתכן שהבקע גדול, אתמול בערב אכלתי שעועית ואחרי חצי שעה קיבלתי התקף נוראי , הפעם הכאב היה כמלחציים והבטן היתה נפוחה, היו לי הרבה שיהוקים, ומה שהבהיל אותי שהכאב בצלע כמו שיש לי איזה פצע נוראי ועליו מופעל לחץ של הגזים, לא יכולתי לשבת , הצלע כואבת אפילו בנגיעה, ברור שהריאקציה של האוכל גרמה לשיהוקים, אבל הכאב המוזר הזה מדאיג אותי אני פוחדת מסרטן בעצמות. , גם שפניתי לרופא בעבר, אמר שהכאב במקום זה אינו מסמל שום דבר, ושלח אותי לאולטרא סאונד טחול..למרות שהאברים מתחת לצלע לא כואבים לי ביכלל . שם היה הכל תקין. מה יש בצלע הזאת? למה הכאב יותר מחמיר? כבר חודשים המקום מהבהב, , אגב בקולונוסקופיה בשעה שניפחו לי את המעי התעוררתי מהכאב שבאותו איזור בצלע, כאילו יש שם משהו, אנא עיזרו לי בבקשה

01/06/2007 | 10:06 | מאת: טליה

סליחה, הכוונה לצלע בצד ימין מתחת לחזה, בעצם עצמה.

03/06/2007 | 17:44 | מאת:

שלום לך, הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע ממספר סיבות ורק ניתן לאבחן בבדיקה יסודית של רופא טוב. אני ממליצה לך לפנות קודם כל לרופא/ה פנימי באחת מבתי החולים הטובים באיזורך על מנת לבצע את הבדיקות הדרושות. מעבר לכך, רופאים פנימאים חושבים בצורה רחבה וייתכן שיהיו לו רעיונות או כיוונים שטרם הועלו. אם לאחר שעשית את כל הבדיקות שימליץ הרופא, עדיין תישארי עם הכאבים, כדאי לך בהחלט לפנות למרפאת כאב בבית חולים- אשמח לכוון אותך, אם תרצי בכך. אם תרצי עצות/ייעוץ או עזרה נוספת, ננסה לסייע לך. שיהיה לך רק טוב, מנדי