כאבי שרירים ועצמות בכל חלקי הגוף

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

31/05/2007 | 16:05 | מאת: גיל

אני בן 48 סובל ממחלה כרונית בכבד ומטופל בסטרואידים לאורך שנים. אין דרך להוריד מינון סטרואידים כי המחלה יכולה להתפרץ. לאורך השנים כאבים חזקים בכל חלקי הגוף וחולשה מרובה. כדורים למניעת כאב לא מועילים כמעט בכלל מה אפשר לעשות כדי להקל ולו רק במעט?

03/06/2007 | 17:26 | מאת:

שלום רב לך, צר לי עבורך על כך שבנוסף למחלת הכבד, אתה סובל גם מכאבים קשים. אני מניחה, כמו רובנו, שהכאבים הם הדבר הקשה ביותר להתמודד עימו, אף יותר מן המחלה עצמה. האם אתה מטופל במרפאת כאב? אחכה לתשובתך בנושא זה ואז אמשיך לפרט. בינתיים, תחזיק מעמד, מנדי

03/06/2007 | 17:41 | מאת: גיל

תודה על ההבנה מצידך. שכחתי לציין שברקע גם פריצת דיסק ובריחת סידן עקב שימוש בסטרואידים (טיפול במחלה היסודית) כמו כן מקבל אקטונל. במרפאת כאב הציעו מתיחות וזריקות סטרואידים מקומיים - לא המשכתי בטיפול יעוץ אצל אוטופד - המלצה לניתוח מבקש לדעת אם יש דרכים לא פולשניות תודה