תסמונת מפרק לסתי רקתי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/05/2007 | 19:43 | מאת: עינת

אני מחפשת נואשות מקום שמטפל בתסמונת מפרק לסתי רקתי. ניסיתי סדי לילה שונים שלא עזרו לי אלא הפכו את הכאב לבלתי נסבל. אנא עזרו לי

14/05/2007 | 13:59 | מאת:

שלום רב לך, כמישהי שסובלת מהרבה כאבי לסת ואף פריקות לסת, אני יכולה לתאר לעצמי עד כמה את סובלת. אני ממליצה לך לפנות למרפאת הכאב שנמצאת בתוך המרפאה לאבחון פה ולסת בהדסה עין כרם בירושלים. פרופ' שרב מנהל את מרפאת הכאב הזו והם מומחים לכאבי פנים, לסת ראש וכו' ועל כן לדעתי, זה המקום בו יוכלו לנסות להקל עלייך. אם אין לך אפשרות להגיע לירושלים, אמליץ לך על אופציה אחרת. כולי תקווה שתמצאי דרך המרפאה הקלה כלשהי - פרופ' שרב ופרופ' בן אוליאל העובדים במרפאת כאב זו הם אנשים טובי לב ומקצועיים ביותר. המון הצלחה, מנדי