כאבי שרירים-פיברומיאלגיה ????

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/04/2007 | 11:39 | מאת: עינב

אני צריכה עזרה בבקשה יש לי לפחות פעם בחודש לפני המחזור כאבי שרירים נוראיים ועייפות שלא נגמרת למשך שבוע . כאבים אלו מגיעים לפני מחזור ואני לא מתפקדת בימים אלה . האם זו פיברומיאלגיה ??? למי אפשר לפנות בנושא זה ???

29/04/2007 | 11:51 | מאת: מנוסה

אומנם רק רופא יכול לאבחן פיברומיאלגיה,אך גם אני סובלת מפיברומיאלגיה וקורה לי בדיוק מה שאת מתארת,שלפני המחזור מתחילים כאבים ועייפות נוראית בשרירים וקשה לי מאוד לתפקד.תפני לראומטולוג שיאבחן אותך.

29/04/2007 | 12:02 | מאת: עינב

יש תרופה שמקלה ?