פתרון תעלומת הרצח של פרופ' ניב???

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

26/04/2007 | 18:30 | מאת:

רציתי לשתף את כולכם בגילוי על הרצח של פרופ' ניב למרות שקשה לי להאמין שזה נכון: הרגע קראתי שפרופ' ניב היקר נרצח בטעות ע"י גדודי אל-אקצה שתכננו לרצוח חבר כנסת שהיה אמור לעבור במכוניתו בדיוק באותה שעה. זה כל כך עצוב ומכעיס שבגלל טעות (לא שזה היה בסדר אם זו לא היתה טעות....) אדם שהקדיש את חייו להכרה בכאב כמחלה ובכלל בטיפול ובמחקר בכאב הלך מאיתנו. אני לא יכולה לתאר כנס בתחום הזה בארץ או בעולם ללא פרופ' ניב - פשוט לא נתפס! עצוב כל כך....

29/04/2007 | 22:23 | מאת: יואל

בינתיים ,כך קראתי המשטרה טוענת שזה קשקוש בלבוש. בו נצפה לבאות ואולי בסוף נידע מי השפל שרצח את פרופ. ניב. יואל

30/04/2007 | 19:20 | מאת:

הי יואל, תודה על העדכון הזה. אנסה לברר עבור כולם מהאנשים הקרובים לפרופ' ניב אם יש חדש בעניין ומה נכון מתוך מה שנאמר ומה לא וכו'. אעדכן כאשר יהיו לי חדשות מבוססות.