כאב ראש מוחמר בעיקבות כדורים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/04/2007 | 22:14 | מאת: נגה

אני סובלת מכאבי ראש מזמן היותי נערה(היום אני בת 53). לאחרונה הוחרפו כאבי הראש ואני סובלת מהם מספר ימים בשבוע. כדורים שהייתי רגילה לקחת כגון אופטלגין אקסדרין אדוויל ועוד לא משפיעים עלי יותר ולאחרונה אף שמתי לב שאם אני לוקחת כדורים אלו כאב הראש שלי מוחמר . רציתי לדעת אם ישנם עוד אנשים שקרתה להם תופעה שכזו והאם מצאו פיתרון. אציין שלקחתי גם רילרט שעזר לי במשך כחודשיים עד שהתהפך גם הוא והחמיר את הכאב. הליילה החל לי כאב ראש ב3 לא לקחתי כדורים . הכאב עבר לי רק אחר הצהריים.

19/04/2007 | 12:21 | מאת: דניאלה

נגה שלום, כאבי ראש בעלי אופי מיגרנוטי ידועים שהם מושפעים מהמערכת ההורמונלית הניקבית. אומנם לרב ההשפעה אמורה להיות הפוכה ממה שאת מתארת, כלומר עם ההגעה לגיל הבלות, התקפי מיגרנה אמורים להיות קלים יותר ואף להעלם, מצד שני, כל אדם חווה כאב ותופעת כאב בצורה שונה, איני יודעת האם מצב המחזורים שלך פסק לגמרי, אך אם את עדיין בתקופת מעבר כלשהי, יתכן שההחמרה הזו, מבטאת מעין אי יציבות של המערכת ההורמונית ועוד ביטוי נוסף לכניסה לגיל הבלות, כפי שאחרות חוות גלי חום, למשל. אני הייתי מתייעצת עם נוירולוג לגבי ההחמרה. אם אכן במקביל יש גם שינוי באורח החודשי אז אולי כדאי גם לפנות לרופא נשים במקביל. בכל אופן, אם לא תקבלי מענה מספק, הפיתרון המיטבי תמיד לכאב שאינו נשלט הוא דרך מרפאות הכאב באיזור מגורייך. מיותר לאמר, שמן הראוי להקשיב לגוף, ואם את מרגישה שתכשיר כזה או אחר, לא רק שאינו מקל עלייך, אלא אף אולי מחמיר את הכאב, אז כמובן שלא הייתי ממשיכה להתעקש וליטול אותו בהמשך. בכל מיקרה, אני מאמינה שיש סיכוי טוב שמדובר בתקופה חולפת, ומאחלת לך כל טוב, דניאלה

19/04/2007 | 16:46 | מאת: שלומית

כאב הפתרון היעיל והבטוח לריפוי והחלמה ולא טיפול מנסיון אישי http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=9852

19/04/2007 | 21:41 | מאת: בתי גדז'

שנם מקרים שהגוף קיבל עובר תרופות ואז התרופות גורמות לכאב. במקרים כאלה נהוג לאשפז את החולה ולנקות את הגוף מהתרופות והרעלים עם הרבה נוזלים וחמצן. אשמח לספר לך איך לאחר 30 שנה של כאבי ראש נוראיים בעלי חיי היום ללא כאבים !! האם ניסית את הטופומקס ? גם הוא יכול להקל לתקופה מסוימת על הכאבים. כל טוב לך בתי