המלצה על מרפאת/רופא מומחה לטיפול בכאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/04/2007 | 10:39 | מאת: amirar

שלום מנדי אני מחפשת מומחה לטיפול בכאב עבור אחותי בשנות ה-60 שסובלת מכאבי גב עליון /צוואר.זה למעלה מ-4 חדשים שהיא מושבתת,שוכבת במיטה רוב היום למעט בשעה שבה היא הולכת.עברה את מיטב האורטופדים ומיני טיפולים אבל עד עתה המצב רק מחמיר.אתמול קבלנו המלצה על פרופסור דיוויד ניב ז"ל כמומחה בעל שם עולמי,אבל לצערינו אינו אתנו. האם את יכולה להמליץ על מישהו ברמתו בנושא הטיפול בכאב? כעת אחותי מטופלת המרפאת כאב בתל השומר אצל אחד הרופאים שהומלץ ע"י האורטופד אבל אינה משוכנעת שזה הטופ. האם תוכלי לסייע? אני מאוד חוששת למצבה הנפשי,הייאוש והדעכאון שמלווים אותה אחרי 4 חדשים איומים איתם היא מתמודדת מידי יום. אודה לך אם תוכלי לכוון/להציע בברכת יום טוב

21/04/2007 | 17:44 | מאת: ליאת

amirar שלום, מרגש לשמוע עד כמה אתה דואג לשלומה של אחותך. התמודדות היום יומית עם הכאב העז קשה ומקשה הן על הסובל והן על משפחתו. לצפות מהצד באדם אהוב, מבלי יכולת אמיתית לעזור, וודאי לא קלה. תמשיך להיות שם עבורה כי נוכחותך ונוכחות כל המשפחה היא יקרה מפז. מרפאת הכאב בתל השומר הינה מין הטובות בארץ. יש להתמיד, להתעקש ולנסות עוד תרופות ועוד טיפולים עד להטבה. לעיתים, חולים הסובלים מכאב מדלגים מרופא לרופא בחיפוש אחר הפתרון האולטימטיבי. מנסיוני, לחיבור למרפאה / רופא אחד לטווח ארוך ישנן יתרונות רבים - החיפוש אחר התרופה המתאימה לוקח זמן וצריך לפתח סבלנות. מקווה כי ימצא מזור מהיר להקלה על כאבי אחותך במהרה. אנא הרגש חופשי לחזור לשתף ולעדכן אותנו בברכה, ליאת