כאבי ראש חזקים!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

17/04/2007 | 01:50 | מאת: דניאל

אני סובל מכאבי ראש במשך כל היום אני כל סף שיגעון ואיבוד שפייות בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות?

18/04/2007 | 16:11 | מאת: דניאלה

דניאל שלום, לא ניתן היה להבין מדברייך, האם מדובר בכאבי ראש חדשים? כמה זמן הם נמשכים? האם סבלת מהם בעבר? האם החמירו? האם ביצעת ברור כלשהו? בכל אופן, אם מדובר בכאב חדש יחסית, שאינו מרפה או מוקל, ו/או שאינו מוכר לך, אז בשלב ראשון הייתי פונה לבצע ברור מקיף לוודא שאין כל בעיה דחופה הדורשת טיפול. לכאבי ראש יש סיבות רבות, בעוד שחלקן בילתי ידועות, ורובן בילתי מדאיגות, יש מיעוט שדורש איבחון וטיפול מוקדם. הכתובת לברור היא פנייה לנוירולוג אשר גם יוכל לבדוק אותך וגם להפנותך במידת הצורך להשלמת הברור, וכן במקביל אולי לתת טיפול מקל ראשוני. במידה והבדיקות תקינות, הייתי ממשיכה טיפול במיסגרת מרפאת כאב, שם קיים צוות רב מיקצועי המיומן בדרכים הן תרופתיות, הן נפשיות והן אלטרנטיביות לטפל בבעיות כאלו, ולמרות הקושי, התסכול והרצון להרים ידיים, הסיכוי להקלה הוא רב, אז מעט אורך רוח, ובטוחני שימצא לך מזור, כל טוב, דניאלה

21/04/2007 | 17:55 | מאת: ליאת

דניאל שלום. מחזקת את דבריה של דניאלה. נוירולוג, מומחה לכאבי ראש הוא הכתובת הנכונה עבורך. אם תרצה אשמח להמליץ על שכזה. ההתמודדות עם כאב חזק וטוטאלי שכזה באמת מתישה, מכילה ונראת לפעמים בילתי אפשרית. אתה חייב לרכז את כל הכוחות שלך ויש לך הרבה - ולהאבק עד למציאת ההקלה. מציאת רופא ודרך טיפול מתאימה היא המשימה הראשונה שלך. בינתיים, חשוב לי שתדע שליבי איתך ואני מבינה את הקושי שבחיים עם כאב קשה. תחזיק מעמד ותזכור - אתה לא לבד!!! שלך, ליאת