כאבים בכתף והרדמות כפות הידיים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/04/2007 | 12:58 | מאת: רבקה

כבר כמה שנים אני סובלת מכאבים בכתפיים שמקרנים לאורך הידיים. בזמן האחרון אני מתעוררת כמה פעמים בלילה עם כאבים חזקים בידיים וכף יד רדומה. בער אובחנתי ע"י רמטולוג כחולת פיברומיאלגיה ברמה נמוכה. הרופא טיפל בהרדמות כף היד והאצבעות בזריקת קורטיזון בשורש כף היד. הטיפול מחזיק מעמד כחצי שנה ולאחר מכן הכאב חוזר עד הזריקה הבאה. האם יש מישהו שמכיר תופעה כזאת ודרך לטפל בה. עברתי בעבר טיפול בדיקור שלא ממש עזר וכן טיפולי עיסוי שונים שגם הם לא עזרו.

10/04/2007 | 17:08 | מאת: דל

אודה לכם אם תכתבו את הכתובת של ד"ר איתן טובי ומהו הטפול בגלי הלם טלפון 0544431891 ואם יש גם מרכז שלכם בחיפה

10/04/2007 | 17:41 | מאת:

שלום רב לך, האם את כיום מטופלת ע"י מומחה לפיברומיאלגיה או מרפאת כאב? מעבר לכך שלדעתי חשוב שתגיעי לטיפול במרפאת כאב או מרפאה המתמחה בפיברו' ברצוני גם ליידע אותך שאנשים רבים הסובלים מכאב כרוני ובמיוחד חולי פיברו' מוצאים הקלה מסוימת כשעושים טיפולי הידרוטרפיה - פיזיוטרפיה במים. היתרון של המים (כל עוד הם חמים מספיק) הינו היכולת לעשות תרגילים שלא ניתן לעשות "על היבשה" ויש יותר חופשיות כך שגם פיזית זה מסייע וגם נפשית זה נפלא לזוז בתוך המים. מקווה לשמוע ממך, מנדי

11/04/2007 | 00:39 | מאת: ג'ני

ידוע לי כי במקרה של פיברומיאלגיה, יכול לעזור גם רפלקסולוגיה.

11/04/2007 | 17:35 | מאת: מידע

חומר לעיון כי זה יכול לעזור לריפוי והחלמה מכאב http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=9852