כאבים כתוצאה מדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 12:12 | מאת: מיה

שלום, הינני סובלת כשנתיים מכאבי פרקים. המחלה התחילה בכאבי פרקים באצבעות וכיום הכאבים בבוקר ובשעות הערב מתחזקים בכל הפרקים בגוף (ידיים,ברכיים , כפות רגליים , צוואר וכו'). האם ישנה תרופה , שיקוי , צמחים, אוכל מסויים שמותר או אסור אשר יכול להקל או לנקטין את מידת הכאב?

29/11/2005 | 12:39 | מאת:

מיה שלום, אני מבינה מהכותרת של מכתבך שאבחנו אצלך דלקת מפרקים- חשוב לדעת איזה סוג של דלקת פרקים מכיוון שיש מספר סוגים, העיקריות: דלקת הפרקים השגרונתית ( rheumatoid arthritis) שאותה מאבחנים גם דרך בדיקות דם ויש דלקת פרקים ארתריטיס. אודה לך אם תגידי לי איזה סוג יש לך, אוכל לענות טוב יותר. מחכה לשמוע...