החלפת פרק בוהן ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/03/2007 | 12:13 | מאת: דליה

עברתי ניתוח החלפת פרק בבוהן רגל שמאל עוד בחוש יולי 2006. באז ועד עתה ההרגשה באזור הניתוח כאילו הרגל חבושה בתחבושת בכל החוזקה וזה כואב ומטריד והרגל נפוחה ובעלת צבעים שונים. הצילומים מראים שהפרק המלאכותי במקום. למה זה????

23/03/2007 | 23:43 | מאת: דניאלה

דליה שלום, יכולות להיות מס' סיבות למה שאת מתארת וקצת קשה לתת מענה ללא בדיקה ומראה עיניים. האם פנית עם השאלות הללו אל האורטופד שניתח אותך? ואם כן, כיצד השיב לך, ומה הייתה חוות דעתו והמלצותיו? האם מאז הניתוח עשית פיזיותרפיה ואת מפעילה את המיפרק והאצבע? שכן, אחת הסיבות שיכולות לגרום למה שאת מתארת היא פשוט חוסר הפעלה מספקת אחרי הניתוח. מאידך, קיימים גם מצבים של סיבוכים העשויים להופיע אחרי ניתוחים מהסוג שעברת ויכולים להתבטא בצורה דומה, ולכן כדאי ללכת ולהיבדק. הייתי ממליצה ראשית לפנות לרופא המנתח, אם אינך מקבלת מענה מספק, הייתי מציעה לפנות לאורטופד ברמב"ם בשם דר' אייל מלמד אשר יש לו נטייה לטיפול בבעיות כאב וסיבוכים שיתכנו אחרי פעולות,ובמידה וקיימת בעיה הוא ידע לאבחן אותה ולהציע מה לעשות, כל טוב ושבת שלום, דניאלה

28/03/2007 | 11:38 | מאת:

הי לך, זה מצב מאוד מתסכל להיות במצב לא טוב לאחר ניתוח שבו מצפים לפתרון כל הבעיות ובמיוחד כאשר הצילומים מראים שהכל בסדר אך לפעמים יכולים להתפתח בעיות שלא רואים בצילומים ומיפויים שונים. בהמשך לעצות הטובות של דניאלה - אם אינך מקבלת מענה הולם מהאורטופד שלך ואינך יכולה להגיע לד"ר מלמד, לדעתי כדאי לך להגיע להערכה במרפאת כאב כי יש לי תחושה שהם יוכלו לאבחן את הבעיה ולנסות לטפל בה. אני ממליצה לך להגיע למרפאת כאב באחת מבתי החולים המרכזיים. מקווה שהועלנו לך ובינתיים תחזיקי מעמד, מנדי

24/03/2007 | 03:31 | מאת: mohsen

איך אפשר "להקל"עליי מבלי לקבל תרופות נגד כאבים