פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/03/2007 | 22:50 | מאת: מירית

שלום לכולם ביקרתי במרפאה לפיברומיאלגיה הנמצאת באיכילוב . מאוד התרשמתי מידע הרפואי במרפאה וכמו כן מהיחס המסור של רופא הטלפון 03-6973668: בנוסף דיברתי עם בתי שמסרה לי שכעת היא מארגנת עורך דין לגבי יצוג בביטוח לאומי . הפאלפון של בתי:054-2101921 מקווה שאינפורמציה זאת עזרה לכן בידידות מירית נ.ב. שוב תודה למנדי הנפלאה

28/03/2007 | 11:27 | מאת:

תודה רבה מירית על המידע הזה - מידע מן הסוג הזה זה בדיוק מה שיכול להקל מאוד על חולים חדשים או בכלל על אנשים שצריכים את המידע הזה אז..... תודה!!! מנדי

08/04/2007 | 15:58 | מאת: אור

הגוף שלנו – מכונה אלקטרו-מגנטית משוכללת האטמוספירה שלנו מוקפת בשדה אלקטרו מגנטי, המאזן ושומר על איזון כדור הארץ וכל צורות החיים שבו. מחקרים מוכיחים, שכשההשפעה המגנטית הטבעית של כדור הארץ נחלשת, התוצאה מתבטאת בהיחלשות השרירים ובמערכת הלב-ריאה, ירידה ברמות הסידן בעצמות, ועלייה ברמת הסיכון לסרטן. בדיוק באותו אופן, גם השדה המגנטי בגופנו, משפיע על תפקודנו היום יומי. הגוף שלנו הוא למעשה מכונה אלקטרו מגנטית משוכללת, כשלכל תא בגוף שדה מגנטי חיובי ושלילי. כל התגובות הפיזיות והנפשיות שלנו נשלטות ע"י פולסים אלקטרו מגנטיים, מהמוח אל מערכת העצבים המרכזית ומשם לכל חלקי הגוף. יוצא מזה, שהמטען החשמלי שאנו נושאים בגופנו בכל רגע נתון, משפיע באופן משמעותי ביותר על כלל מערכות גופנו ותפקודן. יותר מזה, היות ו70% מגופנו מורכב ממים, הרי שהמטען החשמלי שלהם, הופך למשמעותי ולמכריע ביותר בבריאותנו. מים ממוגנטים מים חיים – מעיין אנטי אייג'ינג ובריאות אז כיצד ניתן להפוך את ה70% אחוזים הללו למאגר של אנרגיה ובריאות? התשובה פשוטה ומורכבת כאחד – על ידי צריכת מים ממוגנטים מים חיים. אומר פרופ' ישראל לוין מהטכניון: "מים ממוגנטים מגבירים את מסיסות המינרלים ובכך משפרים העברת חומרים מזינים לכל חלקי הגוף, ומייעלים את פעילות הגוף כולו." ומצטרף אליו עמיתו ויליאם פילפוט M.D : "שדה מגנטי שלילי פועל בדומה לאנטיביוטיקה, הוא מחסל זיהומים וירליים, בקטריליים ופיטרייתיים". הודות לנטייה שלהם למשוך כוחות מגנטיים חיצוניים ופנימיים, מים ממוגנטים מים חיים מסייעים בארגון ותנועה של מולקולות בתוך הגוף. מים אלו מגבירים את מסיסות המינרלים, מה שגורם לאיברים לפעול ביעילות רבה יותר. המינרלים שבמים הופכים להיות זמינים ונספגים בנוזלי הגוף ביעילות מרבית והופכים לנשאי מזון משופרים לכל תא ותא. מים ממוגנטים מים חיים אף נמצאו יעילים בהקלה במצבי כאבי שררים,תשישות, התקררות, שיעול, דלקת סימפונות (ברונכיטיס), כל סוגי החום, הרפס ועוד. ד"ר ה.ל. באנסל השתמש במים ממוגנטים מים חיים לאיזון ולהסדרת המחזור החודשי אצל נשים. כמו-כן דווח, שמים חיים נמצאו יעילים במקרה של תשישות עקב פעילות יומיומית וכאבי שררים. הביו-פיסיקאי אלברט ר. דיוויס, מחלוצי מחקר התרפיה המגנטית כתב בספרו "האפקט המגנטי", כי הוא ואנשי צוותו גילו שבעזרת שתיית מים חיים, הם יכלו להתגבר על עייפות בשעות הצהריים. זאת ועוד! מים חיים יוצרים פעילות אנזימים משופרת, הגבוהה ב-30% ממי רשת, מים מסוננים, או מים מינראלים. האנזימים למעשה, חשובים יותר מכל מרכיב תזונתי אחר ואחראים כמעט לכל דבר המתרחש בגוף. למשל: האנזימים נחוצים לתפקוד פיזי ומנטלי. אנזימים עוזרים להפוך חלבונים לחומצות אמינו. אנזימים עוזרים למצות מינרלים מהמים והמזון. אנזימים הופכים מינרלים לרכיבים בסיסיים וכן הלאה וכן הלאה, כשחוסר פעילות אינזימית היא אחת הסיבות לחוסר איזון, מחלות, וזקנה בטרם-עת. וזה עוד לא הכל! מים המטופלים בביו- מגנטים מובילים חמצן לכל אברי הגוף ויוצרים סביבה עתירת חמצן. הם יוצרים אשכולות מים זערוריים שמשפרים את תפקודי התאים ואת סילוק הרעלים. הם משפרים את הסתגלות התאים למתח ולחץ ולסביבה לחוצה. הם מנטרלים את ה- Ph של המים ומביאים אותו לרמת ה- Ph הטבעי של הגוף.

10/04/2007 | 15:19 | מאת: איילת

שלום לכם אני כבר מעל לשנתיים עם מחלה זו ויסוריה לגבי ביטוח לאומי אושר לי נכות חלקית בלבד כלומר 49 אחוז נכות ו 65 אי כושר 1226 ש"ח לחודש אשמח לשמוע מה הם עושים מול ביטוח לאומי הבעיה הקשה שלדעתי מלחמה לעיתים לא שווה היא הכוחות הנפשיים שיש לנו שמומלץ לשמור לדברים טובים יותר ולהתמודדות תודה

10/04/2007 | 15:20 | מאת: איילת