pain lower legs

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/03/2007 | 19:05 | מאת: איתן

שלום לפורום סובל ממחלת שררירים במיוחד ברגל ובקרסול כאבים קשים באחד מהפורום בחול ממליצים על magnetic brace החולה טוען שזה עוזר. מדעה של פורום הודה לכם איתן

23/03/2007 | 07:41 | מאת: דניאלה

איתן שלום, השימוש במגנטים לכאב הוא טיפול מקובל עם הצלחות מדווחות. כמו כל טיפול, תרופתי או אלטרנטיבי, יש אנשים שמגיבים לו בהצלחה וכאלו שהטיפול לא יעזור להם, והדרך היחידה כמו בכל דבר היא לנסות את זה לבד, כי במיוחד בתחום כמו כאב, ניתן אולי להתייעץ עם אחרים אך לבסוף לכל אחד יש את התגובה שלו לטיפול. סה"כ מדובר בטיפול בטוח, בתנאי שאין לך קוצבים מושתלים בגוף, ואז כדאי להתייעץ עם רופא לגבי השימוש, ולכן מה שהייתי מציעה, זה אם אתה מתעניין בכך, וחושב שאולי זה יכול לעזור לך,תנסה. האמת, שאני לא מאוד מתמצאת בכל המוצרים שקיימים, אבל אני מאמינה שכדאי לבדוק במה משתמשים, כי בשוק יש מגוון מוצרים ולא כולם אותו דבר. אפשרות אחרת, להגיע לטיפול בצורה מסודרת ע"י מרפאה ולהיות מטופל שם ע"י מגנטים, במקום לקנות "פירטית" איזו חגורה שאינך יודע מהי וכיצד להשתמש בה. במירפאות כאב רבות השימוש במגנטים מקובל כיום, וכך פרט לאפשרות הזו תזכה גם ליעוץ רפואי, למעקב, ואם זה לא יעזור, לאפשרויות טיפול נוספות, דניאלה

25/03/2007 | 18:21 | מאת: איתן

היי דניאלה איפא אפשר להשיג את הצמידים הודה לכם

01/04/2007 | 10:34 | מאת:

שלום רב לך איתן, בעניין התומך (BRACE) שקראת עליו - כפי שדניאלה כבר אמרה - יש הוכחות בשטח לגבי הקלה בכאב ע"י שימוש במגנטים אך זה גם תלוי בסוג המגנטים וכו' - איזו חברה עושה את התומך הזה? מעבר לכך, השאלה הנוספת היא האם תומך מסוג כלשהו יסייע לך? אני שואלת זאת משום שאם אתה זקוק לתומך אז ישנם עוד סוגים שיכולים לשפר את איכות חייך ומצד שני, אם הינך מחפש הקלה ולאו דווקא זקוק לתומך אז ייתכן שיש הקלה בשימוש במגנטים בדרך אחרת. בכל אופן, כדאי לזכור שאין זו הבטחה להקלה אצלך, העובדה שאחרים המליצו והעידו על הקלה, למרות שכמובן זה נותן לכך סיכויים גבוהים יותר. האם התומך יקר מאוד? אני שואלת זאת משום שצריך גם לקחת את העומס הכלכלי בחשבון מן הבחינה שאם אתה יכול לקנות רק תומך אחד ואתה זקוק בכל מקרה לתומך, אז כדאי להיות בטוח עד כמה שאפשר שזוהי האופציה המתאימה ביותר בשבילך אך מצד שני, אם אתה יכול לעמוד בהוצאה - אז למה בעצם לא? בכל אופן, אני שמחה מאוד שהתייעצת עימנו כי יש כאן עושר של ידע של הרבה אנשים בעלי נסיון (לצערם) ואני תקווה שנהווה מקור למידע עבורך.... כל טוב וחג שמח, מנדי