מדוע נעלמתי בשבוע האחרון....

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/03/2007 | 13:25 | מאת:

הי לכל חברי הפורום היקרים - הוותיקים והחדשים - אני כל כך מצטערת שלא עניתי בפורום בשבוע האחרון אך בנוסף לפציעה הקשה בברך אני עכשיו חולה גם בהתקפה מאוד קשה של שלבקת חוגרת ועל כן לא יכלתי פיזית לכתוב באתר. אני עדיין סובלת מאוד אך מכיוון שאני לא רוצה לזנוח אתכם יותר, אתחיל לענות על כל השאלות במהירות המירבית אך אנא היו סבלניים למרות שוודאי כבר נמאס לכם מכל ההיעדרויות שלי.... עימכם הסליחה, מנדי

22/03/2007 | 17:07 | מאת: יואל

למנדי היקרה, את לא נעלמת. את תמיד איתנו למרות שאינך יכולה לענות לנו. לפחות מבחינתי מהרגע הראשון שהכרתי אותך גיליתי בך אשה מיוחדת במינה שקורצת מחומר אחר. אני יודע שאת מסמיקה הרגע אבל אני בטוח ששאר עמיתי ה"פורום" חושבים כמוני. מנדי -תבורכי ותרגישי טוב. יואל

22/03/2007 | 17:52 | מאת: למנדי

למנדי בריאות טבעית בשימוש בביו תדר של דליה ודוד המחסל מיידית את נגיף וריצלה-זוסטר מצורף לינק לדף מידע ופרטים http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6947 שהיהי לכם ולכול יקירכם חג פסח כשר ושמח וזכרו כי ניתן לתת מענה לכול מחוללי המחלות לשם ריפוי והחלמה

25/03/2007 | 13:28 | מאת: אייר

למנדי, אני מעריכה עד אינסוף את האומץ והנחישות שלך. אני מקווה שעד שתקראי את ההודעה הזו, כבר יכאב לך הרבה פחות.

28/03/2007 | 11:24 | מאת:

תודה רבה לכל הדואגים ועל כל המלים החמות. אני עדיין במצב לא טוב אך בזכות כל העידוד שלכם אני יודעת שיהיה בסדר..... שלכם, מנדי

14/04/2007 | 08:46 | מאת: חנה

שלום. לא מכירה אותך אך חולה במחלה הנוראית כמוך שלבקת חוגרת. מנסה למצוא תרופה יעילה לכאבים הנוראים ולא מקבלת מענה . האם לך יש שביב של תקווה עבורי ? החלמה מהירה לכל החולים חנה