למנדי המקסימה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/03/2007 | 18:41 | מאת: דבי

שלום רב מנדי! ראיתי אותך היום בתוכנית הבוקר , וממש הרגשתי וגם כולנו הרגשנו שדיברת בשביל כל האנשים הכואבים וזה ממש ריגש אותי מאוד אנשים לא מבינים מה כל הזמן כואב לך לכן בזמן כאב אני מרגישה לבד אף אחד לא יכול לעזור לי כמה שהם מנסים ,אי אפשר להסביר את הכאב לאדם שלא יודע מה זה כאב" רק אנשים שחובים את הכאב יכולים להיזדהות מנדי מתי נעשה שוב קובצה עם גבי גולן להתמודדות עם כאב זה היה קצר , מנדי אם את צריכה עזרה כל שהיא אל תהססי לבקש ואשמח לעזור באהבה דבי

22/03/2007 | 15:51 | מאת:

הי דבי היקרה, המון תודה על המייל - אני שמחה שאת מרגישה שייצגתי אותך ואת חולי הכאב בצורה טובה כי זו היית המטרה שלי - גררתי את עצמי מן המיטה עם חום גבוה וכאבים איומים כי אמרתי לעצמי שזו הזדמנות נדירה לדבר לעומק על החיים עם כאב ולהעביר את המסר שלא צריך לסבול בשקט וכו'. צר לי שאת כל כך סובלת והלוואי שהיה לי מטה קסמים... לגבי הקבוצה (אכן זה היה רק חמישה מפגשים אך חבל שלא הגעת לכולם...) - כמו שאת יודעת, ניסינו לקבוע פגישה נוספת אך רק שלושה אנשים מתוך הקבוצה הביעו נכונות להגיע למפגש ועל כן הרעיון של המשך המפגשים ירד מן הפרק בשלב זה. אם כל הקבוצה או מרבית הקבוצה תסכים להגיע למפגש - נראה מה אפשר לעשות. חיבוק גדול, גדול, מנדי