המומחים ערוץ 10

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/03/2007 | 11:50 | מאת: שלמה ש.

מנדי שלום כל הכבוד לך על תרומתך בעזרה גם בתוכניות טלויזיה( ערוץ 10 היום בבוקר) והעלאת המודעות של האפשרות להקלה בכאב כרוני והעזרה שניתן לקבל כאן בפורום ע"י תמיכה וייעוץ, יישר כח . גם שמחתי שניתנה לי ההזדמנות להביע את הכאב שלי בתוכנית ולקבל ייעוץ ממומחה. יום נעים ובריא שלמה

28/03/2007 | 11:41 | מאת:

הי שלמה, אכן ניסיתי לייצג ולבטא את קולם של חולי הכאב ולכן הגעתי לתוכנית. אני שמחה שאתה מרוצה מכך שהצלחת לדבר בתוכנית ואני מאחלת לך רק טוב! מנדי