קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/03/2007 | 11:49 | מאת: דנה פקר

פעם ראשונה באתר מחפשת קבוצת תמיכה לאנשים בגיל 35-50 שסובלים מכאבים. האם יש דבר כזה באזור תל אביב

28/03/2007 | 11:23 | מאת:

שלום רב, העמותה למאבק בכאב מנהלת קבוצות התמודדות לאנשים הסובלים מכאב כרוני מכל הגילאים (למרות שחלק ניכר נוטה להיות בגילאים שאת מציינת) בתה"ש. כעת הסתיימה קבוצה ובעוד כחודשיים אנו נפתח קבוצה חדשה. אם את רוצה לקרוא קצת יותר על הקבוצות ועל העמותה אני ממליצה לך להיכנס לאתר העמותה www.fightingpain.co.il לתוך הקטגוריה "אודות העמותה" ושם תמצאי הסבר יותר מפורט. אם תרצי להירשם לקבוצה או לשמוע עוד פרטים, אנא שלחי מייל לכתובת: [email protected] בתקווה שנוכל לסייע לך, מנדי