כאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

18/03/2007 | 22:12 | מאת: משהי

השאלה שלי היא כזאת, האם הכאב יכול להיות כל כך חזק שניתן יהיה למות ממנו?

19/03/2007 | 09:17 | מאת: דניאלה

למשהי היקרה, עוצמת כאב, עזה ככל שתהיה, אינה גורמת למוות. נכון, לפעמים כשהכאב קשה מנשוא, אולי היינו רוצים את נפשנו למות, אבל זה לא קורה. מצד שני, מכיוון שכאב גורם למצב דחק בגוף, הרי שאם הוא מאוד חזק, והאדם לא מצליח להרגע ולחץ הדם והדופק שלו משתוללים עקב כך, ובמיקרה הוא גם איש מבוגר וחולה לב, יתכן שהמצוקה הזו, תחמיר את מצבו, כמו שריצה או כל מאמץ יתר יעשה זאת.דניאלה