זריקת קורטיזון + חומר הרדמה לעמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

16/03/2007 | 21:51 | מאת: דבי

שלום לכולם! האם מישהו התנסה או יודע על הזרקת קורטיזון + חומר הרדמה לעמוד שידרה צווארי? אני מאוד סובלת מכאבים עזים והגעתי למרפאת כאב הרופא בדק ובדק ובגלל שיש המון בעיות העזרה היחידה שהוא יכול לעזור לי זה הזרקה לעמוד השידרה, זה נישמע לי מפחיד מאוד ואני לא יודעת מה לעשות כבר ניקבע לי תור ליום ראשון הקרוב ואני מאוד מהססת אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להחליט אם לעשות. או להמשיך לקחת משככי כאבים, אני מאוד פוחדת!!!!!!!!!! שבת שלום דבי

16/03/2007 | 22:47 | מאת: דניאלה

דבי שלום,מדברייך לא היה ברור האם מדובר בזריקה לעמוד שדרה מסוג זריקה אפידורלית או זריקה שיטחית יותר כגון הזרקה למיפרקי הפסט בכל אופן בידיים מיומנות מרבית הפעולות הללו הן בטוחות למדי. נכון, לכל פעולה יש אחוז מסויים של סיכון, אבל בדרך כלל כשמדובר על הזרקות מהסוג הזה המבוצעות לעמוד שידרה במירפאות כאב מדובר בפעולה מאוד שיגרתית עם אחוז סיכון נמוך ואשר בהחלט יכולה להועיל במצבים של כאבי גב וצוואר חריפים מהסוג שאת מתארת, ולכן אם הוצע לך על ביצוע פעולה מהסוג הזה, לא הייתי מהססת כל כך, ובעיקר הייתי מקווה שהפעולה תועיל. אז תדאגי פחות, יהיה בסדר, זה לא הרבה יותר גרוע מסתם זריקה, (אני אישית עברתי כמה עשרות של בלוקים עיצביים והזרקות אפידורליות אז ממקור ראשון תאמיני לי שזה ממש לא נורא) ושיהיה בהצלחה, דניאלה