כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/03/2007 | 12:13 | מאת: ניקו

שלום , בתי בת 17 ולאחרונה מדווחת על כאבים בשתי כפות הרגליים . בביקור אצל האורטופד נמסר שיש לה עצם ליד הבוהן שבולטת קצת ויוצרת לחץ , אבל היא אינה יכולה לרוץ , נגרמים כאבים בהליכה ממושכת וכן יש לה קושי בנעילת נעליים צרות . האם יש טיפול ואם כן מהו והיכן ניתן לקבל אותו ?

08/03/2007 | 15:27 | מאת:

שלום רב לך, האם הבת שלך ראתה אורטופד ילדים? לדעתי חשוב לראות אורטופד המתמחה בטיפול בילדים. אינני רופאה אך ייתכן ששווה להתייעץ עם אורטופד מומחה ילדים ולשאול האם מדרסים שמכינים בהתאמה אישית יכולים להקל על בתך בשל הכאבים ברגליים ע"י כך שהמדרסים מאזנים את הלחץ שנוצר ומקלים על העומס שנוצר באיזורים מסוימים בגלל העצם הבולטת. בנוסף, הייתי שוקלת התייעצות עם פיזיוטרפיסט רציני כי לעיתים לפיזיוטרפיסטים יש ראייה שונה מאורטופדים ולעיתים הראייה שלהם יכולה לעזור באופן פרקטי. אם אוכל לסייע בכל דרך, אני לשירותך! מנדי, יו"ר העמותה למאבק בכאב