עדכון על הפרלמנט האירופאי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/03/2007 | 17:50 | מאת:

הי לכולם, חזרתי מבריסל והאירוע בפרלמט האירופאי היה מאוד מוצלח. זו היתה ארוחת ערב בשילוב מספר הרצאות כאשר ההרצאה שלי הייתה ראשונה. שאלו אותי הרבה שאלות ובאמת הורגש ה"קול של החולים". האירוע עצמו וכן פגישה עם חברי פרלמנט למחרת הניבו מספר תוצאות מיידיות: 1. ייתכן שבאירופה יתחילו להתעסק בנושא של כאב אצל נשים 2. הוזמנתי לדבר על הנושא הזה במסגרת כנס בנושא של נשים ומוגבלות באירוע שיתקיים בדנמרק לקראת סוף השנה הפרלמט עומד להוציא דו"ח בנושא של נשים ומוגבלות 3. הוזמנתי להצטרף לפורום החולים האירופאי - זוהי תוצאה חיובית כי זהו פורום העובד עם הנציבות האירופאית ובעל השפעה ועד היום, לא היה אף נציג בתחום הכאב. 4. ראש מחלקת "MEDICAL DEVICES" בנציבות האירופאית יפנה אלי בחודשים הקרובים ויבקש ממני לייעץ להם. זו תהיה הפעם הראשונה שהם מתייעצים עם נציג חולים. מה שהיה מאוד קשה זה היה המצב הפיזי שלי ועקב כך, שאר הזמן בבריסל ביליתי במיטה- מדוע???? יום לפני הטיסה פרקתי חלקית את הברך ובגלל שהמצב התדרדר למחרת, בדרך לשדה תעופה עצרתי במיון ושם גילו שסדקתי את עצם הטיביה בצד של הברך וכי פגעתי קשות ברצועה הפנימית ועקב כך, הם הכניסו את הרגל לגבס למרות רקע של CRPS. עקב כך, היה לי קשה לתפקד ועל כן, כעת עלי להיות במנוחה.... בכל זאת, אני כאן לשירותכם. כל טוב חבריי וחברותיי היקרים, מנדי

07/03/2007 | 10:29 | מאת: רוחמה

מנדי שלופ, אני מעריתה אותך על כח הסבל שלך ועל הדביקות במטרה. אין כמוך אני מאחלת לך החלמה והתאוששות מהירים. רוחמה

08/03/2007 | 15:29 | מאת:

המון תודה לך יואל יקר!!! המון תודה גם לך רוחמה יקרה, המילים שלך ושל אחרים החיים כמונו עם כאבים קשים הם אילו שנותנים לי את הכוחות להמשיך, גם בזמנים קשים.... תודה רבה!

09/03/2007 | 09:15 | מאת: בריאות טבעית

למנדי החלמה ובריאות טבעית ישר כוח על כול התרומה הגדולה למען חולי הכאב