neuropathy

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

04/03/2007 | 19:05 | מאת: איתן

שלום לפורום האם גלי רדיו יכולים לעזור לחולה neuropathy charcot marie עם כאבים עזים ברגליים הודה לכם איתן

05/03/2007 | 09:21 | מאת: דניאלה

איתן שלום, הטיפול בכאבים נוירופתים ללא קשר לסיבתם יכול להיות לפעמים ארוך ומתסכל. לא ציינת בדבריך ע"י מי אתה מטופל ומה קיבלת עד כה. בכל אופן הדרך היחידה היא בניסוי וטעייה, שכן מה שעוזר לאחד לא בהכרח יעזור לשני ולהפך, וכל עוד מדובר בניסיון שהוא סה"כ בילתי מזיק ויכול אולי לסייע, הרי ששווה לעשות הכל למען הסיכוי להקלה, הלא כן?! עקרונית, גלי רדיו עשויים להקל סוגי כאבים מסוימים. האם הם טיפול הבחירה דווקא לכאב נוירופתי? איני יודעת, אך אולי דווקא במיקרה שלך יש לכאב מרכיב משולב ואז לפחות תיתכן הקלה חלקית. מי המליץ לך על הטיפול? האם אתה נמצא בטיפול מסודר ע"י מרפאת כאב? אם לא, אז הייתי מציעה לפני כל טיפול שאתה עושה, להתייעץ עם רופא כאב שמתמצא בנושאים הללו ביחוד -ראשית לנוכח האבחנה הנוירולוגית שלך, ושנית משום שבשנים האחרונות נכנסו מס' תרופות יעילות למדי לשיכוך כאבים מהסוג הזה ואם טרם טופלת בהן, אולי זה הזמן. בהצלחה דניאלה

06/03/2007 | 17:42 | מאת:

שלום רב, ממה שקראתי, ואינני רופאה, טיפול בגלי רדיו יכולים להקל על כאבים נוירופטיים מן הסוג שלך. אם ההמלצה ניתנה על-ידי מומחה לכאב, הייתי ממליצה לך לשאול אותו האם הטיפול נוסה קודם על חולים אחרים במצבך והאם המצב יכול להחמיר בעקבות הטיפול. פרטים מן הסוג הזה יכולים להקל על החלטתך. האם קראת על הטיפול? אני מציעה לך לנסות לקרוא קצת באינטרנט על הטיפול כי ככל שיש לך יותר ידע על הטיפול, כך ההחלטה שלך תהיה שקולה יותר. אם אפשר לסייע עוד - לשירותך, מנדי