מכשיר ה T.E.N.S

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

01/03/2007 | 16:07 | מאת: בנימין אגלרפור

שלום, אני סובל מזה שנים רבות מכאבים בגב תחתון. הומלץ לי ע"י פיזיתרפיסט להשתמש במכשיר הtens להקלת הכאבים. רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את המכשיר. אודה לך אם תוכלי לעזור לי למצוא היכן לקנות את המכשיר. תודה מראש, בנימין

01/03/2007 | 21:06 | מאת: דניאלה

בינימין שלום, אם מעולם עוד לא השתמשת במכשיר TENS עד כה, ואינך יודע עדיין עם יעזור לך, הייתי מציעה בשלב ראשון בו אתה מתנסה על המכשיר ובודק האם הוא מתאים לך (כי יש לזכור, יש אומנם אנשים שמכשיר זה מסייע להם ומקל להם, אפילו מאוד את הכאב, ומאידך יש כאלו שלא חשים כל שיפור איתו, ואז חבל ללכת ולרכוש מכשיר שלא תשתמש בו), לשאול מכשיר מאחד מסניפי "יד שרה" באיזור מגוריך. בכל הסניפים יש מכשירי TENS ,וב"יד שרה" בהשארת פיקדון אתה יכול, עם הארכה לשאול עד 3 חודשים, ואם אכן יסייע ותזדקק לזמן ממושך יותר, אז בוודאי יהיה כדאי לשקול רכישה באחת מחנויות המיכשור הרפואי (כרדו,מדידנטה,אולי גם דרך קופ"ח). בהצלחה וחג פורים שמח לכולנו, דניאלה

06/03/2007 | 15:31 | מאת: מירה בולבה

שלום בנימין. קראתי את פניתך לעצה. שאלתי אליך: האם ידועה לך סיבת כאבי הגב לך? אם לא, כדאי לך לברר את פשר הכאבים לפני שתנסה טיפול בטנס. זה טיפול ספציפי, לרוב לכאבי שרירים או מתח בהם, אבל לא לכל דבר ולא לכול כאב. בברכת בריאות טובה. מירה בולבה.