שלום , כנראה(מאוד) אני סובל מכאבים כרונים.

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/02/2007 | 20:28 | מאת: פלוני

בעיותי הם: בעיות עיכול , כאבים בכפות רגלים(קושי בהליכה ובעמידה) , מדי פעם בשאר חלקי הגוף ,חולשה , בעיות ריכוז. שאלותי הם: ארצה לקבל אבחנה מדויקת. ממי מקבלים אותה ? אני פוחד לכבל טיפול אנטידיכאוני מהפסכיאטר . מה האלטרנטיבות ? האם הבעיות האלה כבילות לקבלת קצבה מביטוח לאומי?

24/02/2007 | 04:07 | מאת: דניאלה

שלום, התופעות שאתה מתאר יכולות להתאים להתאים למגוון אבחנות. מכיוון שאתה מציין תלונות שומות, ממספר מערכות בגוף- קשיי ריכוז (מע' נוירולוגית ), בעיות עיכול (מע' עיכול ) ,גפיים (אורטופדיה?,אחר?) הרי שבשלב ראשון הייתי פונה לרופא פנימאי, או אם יש לך אפילו רופא משפחה טוב כדי לתת כיוון ראשוני לברור-למשל ע"י בדיקות דם ו/או המשך הפנייה במידת הצורך לרופאים מומחים בתת מיקצועות שונים אחרי הבדיקה הראשונית. לגבי השאלות הנוספות- כל עוד אין אבחנה, לא ניתן לדעתי לענות עליהן, לא כיצד יש לטפל בבעיה הזו, ולא ברור לי מדוע אתה חושש מטיפול פסיכיאטרי דווקא. האם הוצע לך בעבר? בכל אופן אם תמצא סיבה אחרת שמסבירה את התלונות בוודאי יציעו לך גם טיפול רפואי מתאים. לגבי קיצבה- שוב, אנו חוזרים לעיניין האיבחון שבשלב הראשון אם טרם עברת כל ברור זה הכי חשוב, לדעתי, כל טוב ומקווה שעניתי על שאלותיך. דניאלה

06/03/2007 | 17:30 | מאת:

שלום רב לך, אכן הדברים שאתה מתאר יכולים לתאר הרבה דברים. האם נבדקת אצל גסטרואנטרולוג לגבי בעיות העיכול וכו'? האם אתה מרגיש שהכאבים הם הבעיה המרכזית? אשמח לנסות לסייע וכאשר אקבל את התשובה שלך, נמשיך לחשוב ביחד ואנסה לכוון אותך טוב יותר. כל טוב, מנדי

17/03/2007 | 20:07 | מאת: orgil