הסבר + אני לא ד"ר!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

23/02/2007 | 11:47 | מאת:

לכל חברי הפורום היקרים, ראשית כל אני חייבת התנצלות כנה בפניכם על כך שבשבוע וחצי האחרונים לא הייתי בפורום. הסיבה לכך הינו אחד: שהות בבית חולים. למרות שזהו לא דבר התלוי בי, אני מצטערת שזה פגע בכם ושלא הייתי פה לענות לכם. במשך השבת אנסה לענות על כל השאלות שהופנו אלי. מעבר לכך, חשוב לי להסביר לכם לאן ומדוע אני נוסעת במוצ"ש - אני נוסעת להרצות באירוע בפרלמנט האירופאי בבריסל. זהו אירוע שבו שאר הדוברים הם נציגים מארגון הבריאות העולמי, הפרלמנט האירופאי וה- EUROPEAN COMMISSION (ראשונה מדברת אני הקטנה...) . נושא האירוע הוא הצורך בפיתוחים רפואיים הנובעים מתוך הקשבה לחולים. כיום באירופה מעודדים רק טכנולוגיות מתוחכמות ויקרות כמו ננוטכנולוגיה (כמו למשל ה SCS או משאבות) אשר חשובות מאוד עבורנו החולים אך חשוב מאוד להשקיע גם בפיתוח טכנולוגיות זולות ופשוטות ולהשקיע בשיפור פתרונות הקיימים מתוך הקשבה לצרכים של החולים. המון פעמים ניתן למצוא פתרונות שאינם יקרים או משוכללים במיוחד אך ניתן ללמוד עליהם רק מתוך הקשבה. תפקידי הוא למעשה לייצג את כל אילו הסובלים בשקט - אסביר מי זו האוכלוסיה הזו, מדוע עד כה סבלנו בשקט, מה הצרכים שלנו ומה התפקיד של השלטון האירופאי וכן הלאה. בשל נסיעה זו לא אשהה בארץ עד יום שישי ה- 2.3 או ביום ראשון ה- 4.3.07 ולכם אני יכולה לספר בשקט שלולא חשיבות האירוע, לא הייתי נוסעת בגלל מצב פיזי אך הסיכוי לדבר בפני הפרלמנט והפגישות שיהיו לי אח"כ עם נציגים בכירים מן הפרלמנט (חברי פרלמנט בכירים כגון שר הבריאות לשעבר של האיחוד) בהקשר של כאב כרוני והכרה במחלה וכן הלאה, הן הזדמנויות גדולות מדי להפסיד... אשתדל במשך השבוע להתחבר לאינטרנט ואם אוכל, אענה בפורום ואספר לכם איך היה. לבינתיים, אני שולחת לכולכם חיבוק ומאחלת לכם ימים לא קשים מדי. שלכם, מנדי

23/02/2007 | 14:25 | מאת: אביבית

מנדי, אין מילים בפי. כל הכבוד לך על ההשקעה והדבקות במטרה. מקווה מאד שתצליחי. מחזיקה לך אצבעות. שמרי על עצמך וחזרי אלינו חזקה, מחוזקת ומחזקת.

08/03/2007 | 15:31 | מאת:

אביבית יקרה, אלף תודות על החיזוקים ועל המילים החמות - זה מאוד מרגש!!!