המון תודה למנדי וכל מי שענה לי , יש תקווה!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

11/02/2007 | 20:19 | מאת: הנואשת שהתאוששה!!!

לפני כמה חודשים כתבתי כאן הודעה שם המחבר היה "הנואשת" התלוננתי על כאבי בטן קשים ביותר ודחף להשתין , כאמור מצבי היה ממש רע , לא ישנתי כי הייתי צריכה לקום לשירותים 4 פעמים בלילה וגם לא יכולתי לישון בגלל כאבים איומים בבטן במפשעה ואיפה לא, אני אקצר את הסיפור שלי כי הוא ארוך אבל אחרי שנתיים של סבל הגעתי שבוע שעבר לד"ר גרינוולד אורולוג , והוא אבחן אותי ונתן לי תרופה מסוג ליריקה, תרופה לכאבים ממקור עיצבי, אני חייבת להגיד שמהיום הראשון שלקחתי את הכדור הרגשתי חדשה לגמרי, ממש בן אדם אחר, ללא כאבים ללא דחף להשתין , ממש נורמלי לגמרי !!!! אני ישנה טוב , אני מתפקדת רגיל , ללא כל מגבלות , אני עדיין המומה שכל התופעות נעלמו. כאמור אני כותבת את זה כדי לתת תיקווה למי שקצת איבד אותה .וגם רציתי להגיד תודה למי שענה לי וכמובן למנדי רב תודות!!!התרופה הזאת הפכה אותי לאדם מאושר!!!

23/02/2007 | 12:26 | מאת:

לנואשת המאוששת, אין לך מושג כמה דברייך שימחו וריגשו אותי - הנה, לא התייאשת ואף למזלך, מצאת רופא טוב ותרופה שמקלה עלייך (שנאבקנו להכניס לסל התרופות). זה כזה כיף לשמוע פה גם סיפור חיובי ולשמוע איך החיים שלך השתפרו. כולי תקווה שהכאבים הללו לא יחזרו אך זכרי, כי גם ברגעים הכי קשים, את לא לבד וכעת את יודעת לגבי עצמך, שכן אפשר לעזור ולהקל עלייך. זה מרגש במיוחד כי בפורום אנו שומעים כל כך הרבה סיפורים קשים על אי-הצלחה ולכן, השיפור בחייך נותן בהחלט זריקת עידוד לאחרים. שרק תמשיכי להרגיש טוב ואני שמחה שעזרנו לך ברגעים הקשים, מנדי